Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde trimit un e-mail in Buc. pt. printare/ centru

Recommended Posts

Exista cumva in Bucuresti un centru la care pot trimte e-mailuri pentru cineva si ei sa le tipareasca acolo contra cost?

Mama nu are computer, apelez la unii, altii, as vrea sa o trimit la un centru, sa plateasca si sa ia mesajul meu, cam ca la faxuri. Se poate?

La tid="red">zid="teal">aid="purple">rid="teal">aid="maroon"> americanaid="blue"> (poze)

"id="red">...went for a ride in a fid="purple">lid="orange">yid="green">iid="brown">nid="teal">gid="red"> shoe..."id="red"> (tot poze)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

buna,

depinde in ce zona din bucuresti... eu am lucrat cu cativa ani in urma la o astfel de firma. acum am vazut ca si posta primeste prin fax. posibil si prin e-mail. n-am intrebat.

Mami [9cer]de [baietel]Mihai siAlex[roker]

AlexsiMihai

AlexsiMihai

www.dianalaura.wblog.ro

NOUTATI IN ALBUM

pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

PT. ANDREI SI ALTI COPII

ML, poti sa i-l timiti unui user DC care este din Bucuresti si sa il listeze. Sau poti sa mi-l trimiti mie si ti-l listez si i-l trimit mamei tale, dar dureaza vreo 3 zile pana ajunge, cu posta normala. Si o fac cu tot dragul!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Multumesc, Ella, prea mult de cerut. Am sa rezolv cumva, poate prin fax daca se strang prea multe info de trimis (eu n-am insa fax acasa [:D], ma voi duce la un centru pe aici)id="size1">

La tid="red">zid="teal">aid="purple">rid="teal">aid="maroon"> americanaid="blue"> (poze)

"id="red">...went for a ride in a fid="purple">lid="orange">yid="green">iid="brown">nid="teal">gid="red"> shoe..."id="red"> (tot poze)

buna,

mama ta nu are in bloc o vecina de incredere, al carei copil (elev sau student) are computer, imprimanta si acces la internet ? ma gandesc ca ai scuti-o in felul acesta de drumuri prin oras, platind eventual doar o suma simbolica pentru hartie si cerneala imprimantei.

sau poate apela la persoana care tine evidenta contabila a asociatiei de proprietari, imposibil sa nu aiba calculator si acces la internet.

mai e o varianta : nu stiu daca mai este valabila oferta celor de la Romtelecom, care ofereau gratuit un laptop la achizitionarea serviciilor de internet. sau poate e o oferta similara la furnizorul de cablu din zona unde locuieste mama ta.

Chiar asa, daca Romtelecomul si furnizorul de cablu au oferta de servicii internet, n-ar fi oare posibil sa primeasca mama ta mailuri acolo, la unul dintre sediile lor ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

am fost azi la posta ca aveam drum pe acolo si am intrebat. au zis ca au serviciul acesta si se numeste PostScan. primesc documentul prin e-mail si il scot la imprimanta...

sper ca nu m-au informat gresit.

Mami [9cer]de [baietel]Mihai siAlex[roker]

AlexsiMihai

AlexsiMihai

www.dianalaura.wblog.ro

NOUTATI IN ALBUM

pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

PT. ANDREI SI ALTI COPII

Corina, are vecine amabile, dar parca tot mai usor e fara "codite" (de ex acum ii trimit info prin fratele meu, el pleaca uneori din Buc., ce-i scriu trebuie sa ajunga mai repede, apelam si la o prietena de-a ei care intra in panica si ma intreaba de ce nu trimit, cand trimit, mai trimit?[:D])- eu tot aflu chestii pe care nu le stiam inainte, nu-mi vine sa-i trimit cu taraita si s-o frec toata ziua).

Plus nu vrea computer, mama...

Mady, multumesc de intrebat! Ii spun mamei si probabil ca il vom folosi.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...