Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Probleme la inscriere in clasa I !!!

Recommended Posts

Am o mare problema cu inscrierea copilului la scoala in clasa I.

Cei de la scoala, imi cer fisa psiho-pedagogica a fetitei, iar cei de la gradinita, imi spun ca nu o pot da decat la sfarsitul anului scolar, copilul fiind inca in evaluare.

Perioada de inscriere e pe terminate, iar eu sunt plimbata de colo-colo, primind raspunsuri contradictorii.

Va rog, ajutati-ma cu solutii. [flo]

Gradinita este obligata sa elibereze acest document inainte de finele anului scolar ? Scoala poate astepta pana la sfarsitul anului si sa primeasca dosarul de inscriere, acum ?

Multumesc. [flo] [asia]

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui allinta
Am o mare problema cu inscrierea copilului la scoala in clasa I.Cei de la scoala, imi cer fisa psiho-pedagogica a fetitei, iar cei de la gradinita, imi spun ca nu o pot da decat la sfarsitul anului scolar, copilul fiind inca in evaluare.Perioada de inscriere e pe terminate, iar eu sunt plimbata de colo-colo, primind raspunsuri contradictorii.Va rog, ajutati-ma cu solutii. [flo]Gradinita este obligata sa elibereze acest document inainte de finele anului scolar ? Scoala poate astepta pana la sfarsitul anului si sa primeasca dosarul de inscriere, acum ?Multumesc. [flo] [asia]allintaA fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">
align="right" id="quote2">Din ce stiu eu (si era acum 2 ani) scoala a asteptat pana la finalul anului (adica am dus fisa aia in septembrie, cand am completat dosarul)Nu-i inteleg pe astia de la scoala - si asa nu citesc fisa aia (a mea avea 6 pagini, zau nu cred ca a citit-o cineva).Sorana si Monica (28.09.2002)

Multumesc pt raspunsuri. [flo]

Cred ca asteapta un cadou. Voi vedea ce va fi maine.

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Unele gradinite dau fisa in perioada inscrierilor scolare (de obicei cele de stat) iar altele la sfarsitul anului. La inscrierea la scoala nu este obligatorie. Ei zic ca este obligatorie pana la inceperea anului scolar, dar stiu cazuri de copii care nu au mers la gradinita si nu au avut nici-o fisa. Cu ei ce se intampla? Scoala e obligatorie - asa ca nu iti pot conditiona inscrierea de aceasta fisa.

Din ceea ce povestesti, presupun ca scoala la care vrei sa duci copilul nu este cea de care apartii si gasesc acest motiv ca sa te respinga.

Anya

Am rezolvat ! Educatoarea imi va da caracterizarea copilului, in cel mult 2 zile, si voi putea depune dosarul. Am anuntat la scoala si ma asteapta, chiar daca a trecut termenul de inscriere.

Ufff ! Greu cu birocratia din Romania !

allinta

In sfarsit, am reusit sa inscriu copilul la scoala, pe care o voiam neaparat ! [pk]

allinta

Noua ne-au cerut un aviz medical din care sa rezulte ca fetita-i apta sa frecventeze colectivitatea.Si cine-mi da asa ceva acum pentru luna septembrie???Dupa ce mi-am batut capul cum as putea rezolva problema[q]...secretara mi-a zis ca-i o formalitate,de fapt nu trebuie depus si avizul ala!Concluzie:fiecare scoala cu "pasarica" ei![:D]

Avizul medical este obligatoriu si se obtine de la medicul de familie al copilului. In aviz, va scrie ca este apt pt scoala.

allinta

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...