Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum scapi de celulita?

Recommended Posts

Prin sport, nu. Te tonifiezi, dar celulita tot acolo ramane. Beau apa, fac miscare moderat si regulat,hormonal sunt ok, sunt slaba si singurul exces alimentar sunt dulciurile. Am incercat tot felul de creme, aparate si tehnici, de masaj ce-i drept nu m-am tinut ca am o mare fragilitate capilara, dar nu stiu ce sa mai fac. NIci macar genetic nu e, ca la mama si bunica, nici urma. Cand te uiti la mine zici ca n-am deoc tesut adipos si totusi coaja de portocala sta ea pe ceva. Idei?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Si pe mine ma ajutat masaju, care e foarte dureros.Eu ma duceam zi de zi si faceam o ora masaj si o ora impachetari cu alge de mare.

Dupa 6 sedinte deja se vedea diferenta la a 7 sedinta am aflat ca sunt insarcinata [:D] si nu am mai putut continua.Dar cu siguranta le voi relua dupa ce voi naste.

Anita mami de printesa,id="red"> Rachella Alexia -17.o1.2004id="purple">[copil] si

[gravi] 7 sapt

La cina mananci doar aceasta salata formata din:

- loboda

- spanac

- untisor

- leurda

- stevie

cu ulei demasline si suc de lamaie.

Succes!

dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Ceai verde de iasmin, pe o durata cat mai lunga. Toate alimentele cu gust amar si putin iute (putin, accentuez) sunt recomandate:

Nu sunt indicate citricele si alimentele acre. Eventual numai pielita alba de la portocale si mandarina sau coaja de la ele. Miezul provoaca 'damp' ceea ce este cauza celulitei. Dulciurile sunt absolut interzise, grasimile.

Ca dieta se poate incerca pt o perioada orez maro cu orz fiert. Se poate consuma cu legume fara sare.

Multumesc pt sfaturi!

Diete nu vreau sa tin, pt ca sunt slaba, chiar schiloada dupa unii. Ar fi bine sa renunt la dulciuri, dar avand in vedere ca sunt singurul pacat, chiar nu s-o gasi o cale?[:D]

XIo, citeam la subiectul cu electro. Si eu ca tine, slaba, dar cu celulita, mananc mult zahar si uit sa beau apa. Greu!

Eu am o prietena care este jumatate din mine (eu am 54-55 de kg la 170, ea cred ca are vreo 45-47), amandoua sportive, eu cu baschetul, ea cu atletismul, amandoua cu celulita. Nu la vedere, dar daca strangeai pielea se vedea. La ea se vedea si pe brate, dar repet, doar daca strangeai.

Asa ca... asta e[:D] stilul de viata.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini

www.adoptiipisici.ro

Ma inscriu si eu in clubul slabelor cu celulita. Cred ca tot dulciurile sunt problema ... in rest nu fac excese, pot spune ca mancarea nici nu-mi place. Mananc doar pt ca este necesar, dar nu ma intereseaza ce. In schim cand vine vorba de dulciuri ...[olala]

Pupiciid="blue">

Melid="blue">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...