Lo_li_Ta Publicat Mai 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2011 Prin sport, nu. Te tonifiezi, dar celulita tot acolo ramane. Beau apa, fac miscare moderat si regulat,hormonal sunt ok, sunt slaba si singurul exces alimentar sunt dulciurile. Am incercat tot felul de creme, aparate si tehnici, de masaj ce-i drept nu m-am tinut ca am o mare fragilitate capilara, dar nu stiu ce sa mai fac. NIci macar genetic nu e, ca la mama si bunica, nici urma. Cand te uiti la mine zici ca n-am deoc tesut adipos si totusi coaja de portocala sta ea pe ceva. Idei? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzuni Publicat Mai 9, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2011 Ignore! THAT's ME Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christie Publicat Mai 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 10, 2011 Pe mine m-a ajutat masajul. Mi-a facut o doamna masaj in felul urmator: mai intii cu mina pentru a incalzi muschii, apoi o zi cu ventuza pe ulei de masline iar o zi cu miere de albine. Rezultatele s-au vazut dupa 10 sedinte. Am slabit si in centimetri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ane2 Publicat Mai 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 10, 2011 Si pe mine ma ajutat masaju, care e foarte dureros.Eu ma duceam zi de zi si faceam o ora masaj si o ora impachetari cu alge de mare. Dupa 6 sedinte deja se vedea diferenta la a 7 sedinta am aflat ca sunt insarcinata si nu am mai putut continua.Dar cu siguranta le voi relua dupa ce voi naste. Anita mami de printesa,id="red"> Rachella Alexia -17.o1.2004id="purple">[copil] si [gravi] 7 sapt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana P Publicat Mai 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2011 La cina mananci doar aceasta salata formata din: - loboda - spanac - untisor - leurda - stevie cu ulei demasline si suc de lamaie. Succes! _________________________ dana " Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amonar Publicat Mai 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2011 Ceai verde de iasmin, pe o durata cat mai lunga. Toate alimentele cu gust amar si putin iute (putin, accentuez) sunt recomandate: Nu sunt indicate citricele si alimentele acre. Eventual numai pielita alba de la portocale si mandarina sau coaja de la ele. Miezul provoaca 'damp' ceea ce este cauza celulitei. Dulciurile sunt absolut interzise, grasimile. Ca dieta se poate incerca pt o perioada orez maro cu orz fiert. Se poate consuma cu legume fara sare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Mai 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2011 Sport, apa, fara dulciuri si carbogazoase, masaj, impachetari, sauna. Masajul inseamna drenaj limfatic, nu sa te invineteasca cineva. :) **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lo_li_Ta Publicat Mai 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2011 Multumesc pt sfaturi! Diete nu vreau sa tin, pt ca sunt slaba, chiar schiloada dupa unii. Ar fi bine sa renunt la dulciuri, dar avand in vedere ca sunt singurul pacat, chiar nu s-o gasi o cale? XIo, citeam la subiectul cu electro. Si eu ca tine, slaba, dar cu celulita, mananc mult zahar si uit sa beau apa. Greu! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Mai 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2011 Eu am o prietena care este jumatate din mine (eu am 54-55 de kg la 170, ea cred ca are vreo 45-47), amandoua sportive, eu cu baschetul, ea cu atletismul, amandoua cu celulita. Nu la vedere, dar daca strangeai pielea se vedea. La ea se vedea si pe brate, dar repet, doar daca strangeai. Asa ca... asta e[:D] stilul de viata. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel_g Publicat Mai 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2011 Ma inscriu si eu in clubul slabelor cu celulita. Cred ca tot dulciurile sunt problema ... in rest nu fac excese, pot spune ca mancarea nici nu-mi place. Mananc doar pt ca este necesar, dar nu ma intereseaza ce. In schim cand vine vorba de dulciuri ... Pupiciid="blue"> Melid="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.