Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Off mami nu mai fii asa stresata..e posibil sa fi racit...face temperatura? Oricum eu zic sa o vada un medic daca tuseste, sa o consulte la plamani..de regula cu tusea la bb asa mici nu e de joaca...Dar nu te mai speria atat..din cate stiu mai ai un copil, nu? Deci nu mai intra in panica asa repede...Al meu de 2 ori a racit rau in iarna asta, cu tuse, muci...Am fost la medic, pt tuse ne-a dat Prospan (sirop de iedera, deci naturist) si de 2 ori pe zi sa ii dacem aerosoli cu dexametazona, ser fiziologic si ACC..nu ii da nimik pana nu consulti un medic!!

Multa sanatate fetitei![pup]

Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
am fost la 3 dr recent din cauza haraielii la fetita.2luni.si acum tuseste si stranuta intruna asa peste noapte...of Doamne cum e posibilasa sa raceasca dintr-o data?[bang]de ce tuseste asa?[q]nu e bine ca tuseste nu? a racit sigur nu?
align="right" id="quote2">oana, un copil nu raceste peste noapte, de pe o zi pe alta.indiferent daca este vorba despre o infectie virala sau bacteriana, exista o perioada de incubatie de 3-5-7 zile pana apar primele simptome.poate tocmai faptul ca ai dus-o la 3 medici a contribuit la starea ei de sanatate, in sensul ca e foarte posibil sa fi "prins" microbul de la cabinetul unuia dintre medicii la care ai fost, din sala de asteptare, etc. in plus, din cate imi amintesc, voi mai aveti inca 2 copii, asa ca si ei pot aduce acasa microbii, din colectivitate sau de pe afara.in plus, daca nu ai centrala termica si nici alte surse de caldura, cred ca si frigul din casa contribuie la inrautatirea starii ei actuale.ce poti face acum ? curatarea nasului cu ser fiziologic apoi aspiri cu pompita sau batista bebelusului, ii dai sa pape ori de cate ori cere, ca sa fie hidratata. nu-i faci baita cateva zile, daca e prea frig la voi in casa.orice alte produse sau medicamente se administreaza conform sfatului medicului, fetita ta e prea micuta sa risti sa-i dai cine stie ce sirop sau medicament, cu atat mai mult cu cat majoritatea produselor NU sunt recomandate copiilor cu varsta mai mica de 3 luni, iar administrarea se face numai daca e absolut necesar, cu maxima prudenta, la recomandarea medicului.ar mai putea fi vorba si despre o alergie, e posibil ca fetita ta sa aiba o mica alergie la ceva din casa. sau poate are polipi (desi nu stiu daca la un bb asa mic se poate vorbi despre polipi). dupa cum vezi, pot fi destule explicatii.calmeaza-te, mergi cu fetita la medic, s-o consulte si sa-ti recomande el ce medicamente poti sa-i dai.a, si nu uita. pune ceva sub saltelulta patutului (2-3 carti de exemplu), astfel incat capul sa fie mai sus, iar fetita sa poata dormi linistita, deoarece ridicarea capului contribuie la scurgerea secretiilor din nas/gat, spre stomac, astfel incat nasul si gatul sa se curete mai rapid.Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

dar la alergie nu ar si tusi nu?

intradevar baietelul cel mic a avut o pneumonie ascunsa tocmai ce am terminat injectabilul..of si speram asa mult sa nu se inbolnaveasca cea mica...ii tin separat dar mai venit in camera fetei si pe cel mare il mai puneam sa-i dea suzeta(e si el fornait)..acum vad ca nu mai tuseste asa des dar cred totusi ca ar trebui sa o vada un medic,nu stiu ce ar putea sa-mi dea dar macar sa stau linistita..eu o aspir in fiecare zi de muci...multumesc CORINA am sa-i pun ceva sub saltea sa stea mai ridicata..si in casa nu este frig din contra ma gandesc sa nu fi transpirat poate noaptea si s o fi prins vreun curent...acum am 25~26 de grade in camera si ea are nasul rece...nu stiu ce sa zic si stranuta f des,des

oanap85,

Ba da, daca este alergica, poate sa tuseasca. corelat cu stranutul,poate sa fie alergica. sau poate nu. poate fi si o infectie (virala sau de alt tip). uneori,nici medicul, prin simpla ascultare a plamanilor,nu poate deosebi o tuse alergica de o tuse de alta natura. numai prin radiografie se poate face diferenta clar. dar si asta numai medicul poate hotari.

Alina si Ana (15 martie 2006)

vaai mi-au racit toti...tusesc si le curg nasul,le ies niste muci verzi..am mers la dr.le-a dat antibiotic la toti..celui mare zinat pastilute si erdomed a zis ca se vede si in gat insa nici unul nu se asculta la plamani doar ca e e racit f tare..celui mijlociu care a terminat injectabil i a dat in continuare sumetrolim ca sa nu se reintoarca boala si fetitei sumetrolim si ambroxol,a zis ca nu are nimic..i-am zis eu ca tuseste ,insa sa-i dau ca sa nu ia de la ceilalti[:-/]..nu stiu daca am sa reusesc sa-i dau fetitei ca ea vomita tot

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...