Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dieta Rina (4)

Recommended Posts

Dieta Rina:cap1,cap.2, cap.3Acum suntem[grasa] dupa 90 de zile vom fi [ispita]ZIUA 1 - PROTEINEZIUA 2 - AMIDONURIZIUA 3 - CARBOHIDRATIZIUA 4 - VITAMINEnegru=04.01.2010 data de inceputalbastru=11.01/18.01/25.01id="blue"> [flo]Lisa79[flo]: 66...64.6id="blue"> target 55id="red"> [flo]Bratu Monica: 77 target 65id="red">[flo]melli: 79 target 65id="red">[flo]Inaf78: 83 target 70id="red">[flo]alina costel: 82 target 70id="red">[flo]Alecsia: 62...59.5...59.4...58.9id="blue"> target 55id="red"> [flo]jasmi: XX...-2.0...-3.0...-4.7id="blue"> target 60id="red"> [flo]Amy79: XX target 60id="red">[flo]LauraOana: 58 target 52id="red">[flo]CarmenMarieta: 83 target 65id="red">[flo]Flowerbee: 58.5 target 55id="red">[flo]Arriel: 71...68...67id="blue"> target 60id="red">[flo]terry: 69...67.2...67.3...66.5id="blue"> target 55id="red"> [flo]Ancadragoman: 87...86...85.1...84.3id="blue"> target 75id="red"> [flo]luiza tania: 64...62.5id="blue"> target 55id="red">[flo]adrianafedorca: 68.1...67.2...66.3id="blue"> target 60id="red"> [flo]silvi_2005: 77...76...75id="blue"> target 60id="red">[flo]maminuta: 72...71id="blue"> target 62id="red">[flo]queenye: 66.5...64.5id="blue"> target 55id="red">Pazea kilogramelor[zz][zz][zz]Cura a inceput la data de 4 ianuarie 2010. Bafta multa fetelor!Mai asteptam si alte optimiste sa ni se alature.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

hallooou girls!

terry, multumim de capitol [flo]

sper sa-l gaseasca fetele pe asta nou, ca am vrut eu sa le dau link, dar se inchisese deja subiectul vechi.

eu azi am mancat un mar. probabil vinovatia de la pizza de ieri m-a facut sa nu-mi fie foame [:D]

pt maine clocesc ideea de a face spanac cu oua. de carne nu mi-e pofta si lactate am mancat data trecuta.

voi ce idei aveti?

Jasmi - [mamica] de [buburuza]scumpa Iulia (10 februarie 2009) id="Script MT Bold">

id="red">id="size3">

codrina ti-am trimis mail cu cartile, succes, poti incepe de maine , noi suntem la ziua a 4 a de vitamine, maine incepe o noua tura

terry multumim pt capitolul nou [pup]

eu ma simt bibisor pana acum, am papat un morcovel, o banana, un mar si o para, apa multa si astept cu nerabdare sa treaca ziua de azi

maine cred ca o s apap ciorbia de pui , am facut azi pt Cezar si a iesit delicioasa, asta in cazul in care nu am timp sa-mi gatesc maine , imi propusesm 2 pulpite de pui cu legume , 1 la pranz si 1 seara, vad maine cum stau cu timpul

Adriana mamica de Cezarica Georgian [bonjovi](23 aprilie 2005)

si [fetita]Anastasia Ioana (7 iulie 2009) id="red">

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine id="size1">

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Palerid="size1">

Terry eu spun sa faci asa la listuta ,de ex la mine 87...86...target75 si 86 sa fie albastru .

Ce spui?Ca mie mi se pare ca asa se vede mai bine[:D]

anca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

eu sunt Maria

Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

cine se ocupa de listuta sa modifice si la mine : am plecat de la 68,1kg si azi dimi aveam 67,2 kg

multumesc [flo]

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine id="size1">

e super[flo][pup]

uff greu trece ziua de azi, m-am saturat d fructe, vreau carnitaaaa

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...