carmenp Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 vazut maria, uauuu, uauuu, uauuuuu, mi`a placut la nebunie!! felicitari! vazut si palmeru`;)) vazut si alte poze pe feisbuc, admirat balerina[olala] astept si io poza din fatza:D vrabiuto, [:D] nu zic nika de ras intre sprincene sper sa nu uit sa va pun o poza de acasa tzucurei de tzucureiid="purple"> 1id="teal">, 2id="maroon">, 3id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristalina Postat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2011 Multumesc Ma bucur ca va place (ea canta in tempoul ei , cateodata isi mai aduce aminte care e de fapt melodia ...dar nu conteaza, nu vrem sa o dam la scoala de pian) Corina, [flo] sa treaca buba repede! Carmen, sanatate voinicului, ma bucur ca nu o mai doare manuta! Liliana, important e sa aiba 5 octave si poate ca alea roll up au un fel de chestie ca la joystick, simti in degete altfel cand e piano sau forte...trebuie intrebat. Ioana, la tobe nu ma pricep...hihihi Vrabiuta, ansamblul de viori era din fata locatiei conferintei...am dovada ca am fost si la munca...:))) Marina, super poza cu palmierul...Imi place norul de praf (sau ma inseala pe mine ochiul?!) Bunny, super poze de la Adventurepark si de la London Eye!! Tare de tot cu foarfeca...hehehe Amironeanu, Daria, trebuie sa ma astept la freze exotice de acum?! Ioana mea nu a tuns decat tigrul pana acum . In schimb azi dimineata cand intarziasem ca trebuia sa hranesc galustile, sa le imbrac, sa le incalt si sa ma duc si eu in altceva decat in pijamale si-a facut de lucru si s-a spalat pe cap!!![alcool] Imi venea sa nu le mai duc! "Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain) Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g_ioana Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 Citat:citat din mesajul lui bunnyps tocmai am auzit dintr-un garaj niste repetitii de tobe si ma gindeam la voi [:D]Mani si Alex align="right" id="quote2">am inteles,trebe sa-mi iau intai garaj si apoi tobe[:D]....am urmarit filmuletzele cu pianistii,superbi,talentati si frumosi[olala][pk]felicitari!!!!....da' mi-a placut tare mult si de Ioana in rochitza cu buline[olala][olala]Cristalina faine poze de la Nisa,mi-a placut aia cu palarii[olala]...da' acu zi sincer nu era cam rece apa?[:D]Carmencita se anunta un week-end cam fierbinte pentru tine,sanatate maxima tzucureilor!!![flo][pup]AndreeaM unde mergeti la mare....meii de obicei pe vremea asta in fiecare an aveam cumparat beletul de contzediu....acu' inca nu ne-am hotarat cand si unde plecam[alcool]....filmuletze,filmulete noi,gorodeii,aripile mele,gorodeii noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristalina Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 Ioana, pentru mine chiar era receee...brrr Colegii sunt bronzati si au facut si baie...eu de abia m-am hotarat sa-mi bag picioarele in apa... "Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain) Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g_ioana Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 A mea nu are inca inclinatii de hairstylist[:D]....vreau sa o tund asa ca ieri am facut un tur de saloane de coafura ca sa vada daca-i place vreo frizeritza[:D]....sper ca azi sa aleaga una si sa o tunda.. filmuletze,filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Mai 20, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 20, 2011 merg sa deschid cap nou. aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164013 [flo] Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red"> ______________________________________________id="red"> Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVIDid="blue"> [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts