Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA Licurici de ian-feb 2009! (79)

Recommended Posts

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24, 25, 26,27, 28, 29, 30,31, 32, 33,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43,44 , 45, 46, 47, 48, 49, 50,51, 52, 53, 54, 55, 56,57,58, 59, 60, 61,62, 63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73, 74, 75,76,77, 78Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai ta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 235
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

'neata mamici si licurici,

LA MULTI ANI!!! licuricilor sartbatoriti azi [s][s]

Noi suntem bine, sambata l-am sarbatorit pe bunicul, si Stefan s-a distrat alaturi de noi, a fost tare incantat cand a vazut tortul...

Duminica am mers la o fetita de 3 luni si se uita la ea...[olala][olala][olala], ii tot arata jucariile... cand a vazut ca nu este bagat in seama a plecat la plimbare prin casa.

Intreba cineva daca ii dam copilului lingurita sa manance, mama a inceput de ieri sa i-o dea, si sa-i coordoneze miscarea manutei spre gurita... Stefan este incantat, dar mai mult ii place sa ia cu manuta din farfurie, si apoi sa traga farfuria in poala.

Selene noi lui Stefan ii dam suc din sfecla rosie pt aport de fier, asta pe langa carnita.

Naty superbe pozele.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabitid="blue">..

buna dimineata!

Selene, Daria e anemica. se vede asta si din valoarea corelata a hemoglobinei, hematocritului si volumului eritrocitar. ce valoare au limfocitele total? calciul este peste limta - si ionic si seric - deci niciun supliment de calciu in continuare.

Raluca, vazut fetili, gigea!

Lisa, felicitari pentru mers!

Dark, tare buna supa aia de rosii, sa va fie de bine.

fug la munci. sa aveti o zi excelenta!

Fetelor, ieri a plans Vlad toata ziua, nu stiam ce are, m-a innebunit, iar aseara la baie a fost apogeul. Stiti de ce???IL USTURA FUNDULETUL INGROZITOR. [q][q]Plecase iritatia pe picioruse. Cand il atingeam tremura de durere. NU mai putea sta nici in fund. OARE LA CE O FI ALERGIC?? I-am facut ieri coprocultura, exudat si analiza pentru candida. Sa vedem....vineri sau luni luam rezultatele. OARE SA AIBA INTOLERANTA LA LACTOZA????Noi mancam mult iaurt si branza.....OAre sa nu fie bun laptele praf???

Mami puiutului Vlad Mihai

bebelusi

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

buna dimineata!!!

noi laptic papam cam 2 canite una dimineata si una seara deci cam 500 ml

si alex cere o lingurita cand papa mancare solida ca altfel e jale mare,oricum nu papa singur cu ea dar o cere

bucatele papa singur dar cu lingurita nu

voi ati inceput programul cu olita?

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati

Buna fetelor,

Am reusit sa vorbesc ieri cu Irina si Andreitza era mai binisor, dar totusi mai rau decat in ziua precedenta. Are in continuare scaune proaste si din cauza asta si analizele ies modificate. Irina era ingrijorata, mai ales ca puiul e la perfuzii si uneori mai iese branula si atunci ti se rupe sufletul stiind ca trebuie cautata o alta vena. Sper sa vorbesc si azi cu Irina (daca o sa poata) si vestile sa fie bune. Oooofff, si virusul asta nu mai moare odata?

Selene, noi am avut o anemie destul de mare si am luat Fier tratament iar acum suntem pe doza profilactica si Alexia nu a avut nimic, in ciuda refluxului de la momentul respectiv.

Naty, si noi vom face aceeasi schema de vaccinare ca si voi. Mai avem Priorixul la 12 luni, al treilea si ultimul Prevenar la 13 luni si Infanrixul la 14 luni. Apoi Varilix si cel pt hepatita A pana la sfarsitul anului.

Voi va faceti vaccinul acesta impotriva gripei porcine? Am vazut ca are thiomersal despre care am citit ca a fost scos din vaccinurile pt copii si ca se gaseste doar in anumite vaccinuri impotriva gripei sezoniere, cu exceptia Frantei unde e interzis total.

M-ar tenta sa ma vaccinez pt a o proteja pe Alexia, insa exista posibilitatea de a dezvolta o forma usoara a bolii post-vaccin, asa ca tot poti transmite virusul. Nu ma pot hotari...

Alexia iar tuseste noaptea, are miste muci ingrozitori care nu o lasa sa doarma bine si nu imi da voie sa o aspir. Dar azi nu mai scapa, puiul mamii scump. Ieri ma iesit afara si nici nu i-am mia facut nebulizare, poate de aceea iar tuseste su muceste. O sa sun dr.

Bee[biz]

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Patricia si stefan a facut de 2 ori aceeasi iritatie ca Vladut, noi l-am uns alternativ cu Sudocrem si Baneocin... in strat mai grosut.. a doua zi nu mai avea nimic..

Bee noi facem vaccinul. Am mai discutat cu prieteni cu copilasi si la fel fac si ei. Acum e alegerea fiecaruia.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabitid="blue">..

bebelusi, nu cred ca e alegie alimentara... david a avut alergie la cazeina, deci la derivatele fermentate din lapte si nu a aratat deloc asa. a avut bubite mici care se uneau si deveneau pete mari pe tot corpul.

ce servetele umede folosesti? eu am luat o data unele ieftine din real si david s-a iritat la ele, de atunci nu am mai iesit din 'pampers'. incearca sa ii schimbi scutecele... oricum, pana ii trece, eu zic sa il speli cu apa, la baie sa bagi apa in care ai fiert tarate, sa il lasi in fundul gol sa ii repire pielea, si eventual sa il dai cu ulei de masline. asta as face eu. daca vrei sa incerci cu creme, incearca si bepanthen...lui david asta i se potrivea cand era mic mic. sper sa te ajute ideile mele cu ceva, sa se vindece repede funduletul lui vladut!

mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...