nuschu Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 Tudor (9 luni) a avut acum o saptamana o viroza manifestata prin febra (maximum 38.9) si rosu-n gat. Nimic altceva, nici nas curgator, nici tuse. Numai - evident - moleseala in timpul episoadelor febrile. Odata cu febra, i-a scazut si pofta de a manca solid (diversificat). De la inceput n-a fost el mare fan, preferand sanul, insa incepuse sa manane fructe, piureuri, supe si ceva iaurt. Insa, de cand cu viroza, nu mai vrea nimic, deloc. Numai san, evident. Supa nu, piure nu, bucatele de morcov, banana, mar moale, nimic. Uneori, cand vrea el, putin iaurt, sau mandarina molfaita de el. Cand incep sa-i dau sa manance, deschide o gura de zici ca m-ar manca si pe mine. Dar n-o deschide de mai mult de 5 ori, dupa care inclesteaza incapatanat buzele! Stiu (cel putin, sper) ca pan' la majorat va manca de toate, dar, totusi, v-ati maii lovit de asa ceva? Multumesc. id="Arial"> ************ Nusid="Arial"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 buna, ar putea fi mai multe explicatii - inca il mai doare in gat - poate ii mai ies dinti sau maselute (nu mai tin minte exact la varsta de 9 luni ce dinti ar trebui sa apara) - daca poti sa mergi cu el la pediatru, sa-i verifice si urechiusele, sa nu fie vorba despre un inceput de otita - nu ar fi rau, daca tot ajungi la medic cu el, sa-i faci un exudat nazal si faringian, sa excluda posibilitatea existentei unui streptococ/stafilococ/bacterie orice ar fi, pana la urma va trece si aceasta perioada de refuz... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) Printesa mea este in concursul Pampers, aici http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043 Multumim pentru orice vot primit ! "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuschu Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 Corinadani, multumesc pentru raspuns. Am fost la pediatru si n-are nimic (exudatul nu l-am facut, e drept). E foooarte vioi, exploreaza toata casa, se vara in toate colturile, rade, bate din palme, reactioneaza violent cand nu-i place ceva, pe scurt, nu are manifestarile unui copil care sa mai aiba vreo suferinta. E, cum spune tatal meu, "intors cu cheia". La otita, l-ar durea si cand suge/inghite, or, n-are nici o treaba! N-are decat doi dintisori jos, nu se grabesc sa iasa, dar nici nu vrem sa-i grabim cu calciu. Chiar duminica l-a vazut un pediatru, nu-i dau nici masele, nu are rosu-n gat, nimic. id="Arial"> ************ Nusid="Arial"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 zi merci ca ia de 5 ori:) la varsta asta, ca e in continua miscare, il plicitiseste statul la masa. daca ai chef, incearca cu jucarie, poveste, cat vezi ca nu-l enerveaza. Eu n-am reusit niciodata sa las copilu numa cu cele 3 inghitituri, am inventat mereu cate ceva, insa repet, numa cata vreme vadeam ca ii face placere joaca respectiva. ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon"> ______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luny Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 ohoo, 5 e magic!..al meu si cand e sanatos tun abia mananca, numai cu joaca si alergat[bang]..am avut zile cand luat 2-3 guri de mancare la fiecare masa, cand era racit, nici alea..si are aproape 2 ani...si eu inca sper sa trecem de faza asta si sa-l vad si pe el ca va manca normal, ii va fi foame si-mi va cere el papa. Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen"> id="green"> Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuschu Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 Luny, cand eram mica, nu ceream NICIODATA de mancare. Iar cand mi se dadea, mancam, sau nu mancam. Si asta, pana cand am ajuns mare, aproape de adolescenta. Acum sunt un om normal, cu mese cam dezordonate, dar sanatos. Asta, in ideea ca nu cred ca vor ajunge sa lesine de foame pe strada cand or merge la facultate. Eu imi cam faceam probleme cu Tudor pt ca nu a reactionat bine la diversificare de la inceput, insa de-acum m-am impacat cu ideea, nu e un copil mancacios si gata. Sabina, am incercat si cu jucarii, si cu magnetii de pe frigider, si cu masina de spalat :D (merge uneori cand mananca el), si cu mancat impreuna, de povesti nu stie inca. Doctorita lui mi-a spus ca s-a obisnuit sa nu mai manance, de cand cu viroza. Multumesc pentru raspunsuri :).id="Arial"> ************ Nusid="Arial"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maminuta Postat Ianuarie 14, 2010 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2010 Nuschu,eu as zice sa intrebi dr ta daca ai putea sa ii dai Energotonic Junior cu Imunorezistan de la Plantextrakt.Eu cred ca v-ar fi de folos. Noua dupa viroze,ne-a recomandat D-na Dr Lucia Carbune,un imunolog grozav, de cind era Dari mica schema cu dim,prinz Energotonic Junior,seara Imunorezistan Junior.La virsta lui Tudor,Dari primea 0,5 ml ( desi pe prospect scrie de la 1 an). Sanatate multa si baiat papacios! Nicoleta,mami de Daria Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.