Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

rezultat analiza

Recommended Posts

Acu 4 luni n-am fost “cuminte” si acum am fost sa-mi fac toate analizele. Eram sigura ca e totul ok, dar am zis sa nu risc.Mi-am facut inclusiv pt hepatitele B si C. Azi am aflat rezultatele, negative, in afara de cel pt hepatita B care cica e “reactiv”.Am intrebat-o pe dr de la laborator ce inseamna si mi-a zis ca am avut hepatita sau am fost vaccinata si de asta imi ies anticorpi. Vaccin n-am facut, deci…I-am zis si ei si mi-a zis sa merg la dr de familie care ma va trimite sa mai fac analize. N-am prea priceput, am avut hepatita fara sa stiu si s-a vindecat? Sau am acum hepatita??? Nu am simptome, ma simt ok... Pana ajung la dr de familie cam stau cu morcovul... Se pricepe cineva?? aaa, si mi-a zis ca mi-a facut prima oara analiza si a iesit la limita si a repetat-o inca o data.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

este posibil sa fi avut un tip foarte usor de hepatita b care sa se fi manifestat ca un fel de raceala ceva mai serioasa, care apoi s-a vindecat da a lasat in urma anticorpi. exista teste de laborator care pot demonstra daca ai avut hepatita, anticorpii sunt de la vaccin sau a fot o intereactie care a dus la un fals pozitiv. cel mai bine e sa mergi la un spital de boli infectioasa pt analize mai amnuntite. cel mai probabil nu ai hepatita in acest moment, anticorii apar la ceva timp de la contactul cu virusul, nu imediat

zmotocel, multumesc pt raspunsuri. am fost sa-mi iau analiza(inainte vorbisem doar cu doctorita de la laborator la tel) si am vazut ca nu era vorba de analiza anticorpilor cum mi-a spus ea ci antigenii :( Adica am virusul activ in sange, ca din ce am citit eu antigenii aia arata. Atunci nu prea inteleg de ce mi-a zis dr. la telefon ce mi-a zis, ca analiza e clar de antigeni. SI e clar ca am hepatita b :( La limita, dar e :( Inca nu mi-am revenit din soc, nici nu stiu exact ce inseamna asta...ce presupune...of, sunt asa de suparata!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...