Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nopti albe din pricina dintilor!!! HELP!!!

Recommended Posts

Buna fetelor..sunt chiar disperata...de 6 nopti copilul meu plange continuu..nu mai stiu ce sa ii dau sa nu-l mai doara asa rau gingiile..ca asta presupun ca il supara, pt ca dupa ce il dau cu Dentinox se potoleste, dar pt foarte scurt timp, pe urma iar incepe circul..si tot asa o tine pana dimineata...Si seara ne ia ff mult pana reusim sa-l adormim, mult mai mult timp ca inainte..cam 2 ore de leganat, cantat, plimbat prin casa[bang]...Am incercat sa ii dau inainnte de culcare Panadol sau Nurofen, dar vad ca plange mai tare..si adoarme si mai greu, ma gandesc sa nu-l doara stomacul de la siropelele astea...Voi cum mai procedati cand copiii plange de durerile provocate de eruptia dentara?? Ca noi nu mai stim ce sa ii facem...si tati e asa obosit, k nu poate deloc sa doarma noaptea....si a doua zi la munca...OFFF!!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui msl1
homeopate camomilla, gel homeopatic pt dinti, supozitoare cu paracetamol asta a functionat la noi; as fi vrut sa stiu la copilul nr.1 de ele[bang]
Ai folosit homeopate camomilla? Poti da detalii despre ele, cine le produce etc? ****** [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=11"]Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.[/url]
Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Erau in USA la un moment dat pastilute homeopate si au fost scoase de pe piata pt ca s-a dovedit a nu fii bune. Nu prea am incredere in produsele homeopate mai ales sa le incerc pe bebe. Eu i-am dar Baby Orajel dar cred ca nu exista in Ro este un gel si ii pui pe dintisori cat un bob mic de mazare. Contine lidocaina. Sincer eu nu prea am avut probleme cu dintisori deci ma gandesc ca esti foarte stresata, al meu are cateodata toane si nu doarme noaptea si ma da peste cap o saptamana. [q]

Ba avem si noi geluri ci lidocaina..dar din pacate au efect de moment..maxim o ora dupa aplicare, pe urma iar incepe..nu mi-e de somnul meu atat cat mi se rupe imina cand il vad cat sufera!!![q][q]Al luat ieri Chamomilla ch 30...e minune.s-a trezit azi-noapte doar de 3 ori pt lapte...asa mai da...nu mai plange deloc:)...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...