septoct2009 Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 Suntem un [grup] de 117 id="green">id="size4"> Mamici de Dovlecei si ne mandrim cu 53id="red">id="size4">[zana] si 68 [cavaler]id="blue">id="size4">id="size3">id="purple"> _____________________________________________________________________id="pink"> Dupa 9 luni de odisee a sarcinii in id="size3">id="purple">233 DE CAPITOLEid="size4">id="red">, BURTICILE FERICITE au trecut laid="purple"> Clubul Scutecelorid="size4">id="red"> 1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;16;17;18;19;20;21;22;23;24;25;26;27;28;29;30;31;32;33;34;35;36; 37;38;39;40; 41;43;44;45; _____________________________________________________________________id="pink"> [ruga]Rugaciune pt.bebelusii nostri:id="blue"> Tu,Cel ce ai zis oamenilor:" cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc ce sa afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui,Doamne ,crestere fireasca si putere. Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare care a purtat in pantecele ei Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii Tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi,luminandu-l cu sfantul Botez,sa il faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.Amin."id="purple">id="size2"> _____________________________________________________________________id="pink"> SITE-URI UTILEid="blue"> La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare-alocatii,indemnizatii,inregistrare copilid="purple"> Util pentru alaptareid="blue">: VIDEOCLIPURI Dezvoltare copii: Dezvoltare saptamana de saptamana si repere de crestere , Cum sa ne jucam cu bebelusiiid="size1"> ____________________________________________________________________id="pink"> Adresa de mail comunaid="blue">: sept_oct2009@yahoo.comid="red"> User comun DCid="blue">: septoct2009 id="red"> User comun webshots (contul de poze)id="blue">: septoct2009id="red">id="size1"> _____________________________________________________________________id="pink"> Pentru a avea ticker la semnatura scrieti (fara spatii!): [ url = " http.... " ] Denumire ticker [/url] _____________________________________________________________________id="pink"> [pegeam]SARBATORITELE LUNII IANUARIE[pegeam]id="size2">id Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septoct2009 Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 Dovleceii lunii iulie 2009id="size4">id="green"> 23.07 ora 1.30 - Lisa Mariaid="red"> (2072g,44cm,Apgar 9) Japonia, nastere naturala la 33s0z [bibe] de Devyllaid="purple"> (DN 10.09.1984) + [zana] Erika (31.08.2007)id="red"> _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 28.07 ora xx.xx - Rita Ioanaid="red"> (1780g,40cm, Apgar X) Giulesti, cezariana la 33s5z [bibe] de Starchiid="purple"> (DN xx.xx.xx) ________________________________________________________________________________________________id="pink"> 31.07 ora 14.18 si 14.19 -Mateiid="blue"> (2.120g,47cm,Apgar 8) si Lucaid="blue"> (2.240g,48cm,Apgar 8) Municipal, cezariana la 34s1z [bibe][bibe] de Mimikaid="purple"> (DN 14.08.1978) _______________________________________________________________________________________________id="pink"> Dovleceii lunii august 2009id="size4">id="green"> _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 13.08 Mihailid="blue"> plecat la ingerasi pe 30.08 [bibe] de MariaIid="purple">(DN xx.xx.xxxx) + Alex (05.05.2004)id="blue"> _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 14.08 ora 15.50 - Bruce Nicholasid="blue"> (3630g,49cm) Stockholm, nastere naturala la 37s6z [bibe] de Iulika29id="purple"> (DN 29.07.1981) _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 19.08 ora xx.xx - Vladid="blue"> (xxxxg,xxcm) [bibe] de marianebunaid="purple"> (DN xx.xx.xxxx) _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 20.08 ora 01.30 - Stefanid="blue"> (2830g,48cm, Apgar 9) Elias, nastere naturala la 36s0z [bibe] de Raluca_uid="purple">(DN 13.06.1981) + [zana] Adina Andreea (12.11.2006)id="red"> _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 20.08 ora 6.00 - Andreeaid="red">(2850g,50cm) Bucuresti,nastere naturala? la 38s5z [bibe] de Monique02id="purple">(DN 17.07.1976) _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 21.08 ora 06.22 - Karolinaid="red"> (3800g,52cm,Apgar 9)Bucuresti-Sp.Filantropia -nastere naturala la 38s1z [bibe] de Cloduteid="purple">(DN 17.01.1974) + Patrick (26.02.2008)id="blue"> _______________________________________________________________________________________________id="pink"> 21.08 ora 15:25 - Razvanid="blue"> (3500g,52cm, Apgar 9)Sp Sebes -cezariana la 38s1z [bibe] de Mary_07id="purple">(DN 15.07.1989) + [copil] Alex (02.11.2007)id="blue"> ________________________________________________________________________________________________id="pink"> 21.08 ora xx:xx - Nicolaid="red"> (3300g,xxcm, Apgar x), Italia, natural la 37s4z [bibe] de ramonagabriid="purple">(DN 26.05.1982) ________________________________________________________________________________________________id="pink"> 21.08 ora xx:xx - Victor Cristianid="blue"> (x g, xx cm, Apgar x), sp. Polizu, Bucuresti, 36 s, [bibe] de greiereid="purple">(DN xx.xx.xxxx) ________________________________________________________________________________________________id="pink"> 23.08 ora 9:00 - Calinid="blue"> (4400g,53cm,Apgar 10),Timisoara-dr. Cioata-cezariana la 38s5z [bibe] de Adela2006id="purple">(DN 07.03.1977) + [copil] Alexia Maria (13.01.2007)id="red"> _________________________________________________________________________________________________id="pink"> 24.08 ora 11.40 - Andrei Alexandruid="blue">(2700g, 49cm, Apgar 10),Constanta -cezariana la 38s2z [bibe] de Santoriniid="purple">(DN 19.10.1976) _________________________________________________________________________________________________id="pink"> 24.08 ora xx.xx - Alessiaid="red">(3900g, 53cm, Apgar ?),Sp Bega,Dr Craina Marius-cezariana la 38s5z [bibe] de AngelaPanduruid="purple">(DN 29.02.1972) _________________________________________________________________________________________________id="pink"> 24.08 ora oo.25 - Emanuel Marcuid="blue">(3700gr,56cm, Apgar 10), Baia Mare, Euromedica Hospital, Dr. Sasaran Mircea,cezariana la 38s6z [bibe] de Rodicamariesid="purple">(DN 02.06.1983) + Darius Filip (19.09.2007)id="blue"> _________________________________________________________________________________________________id="pink"> 24.08 ora xx.xx - Ilinca Anamariaid="red">(xxxxgr),Bucuresti, la 35s5z [bibe] de Litlelightid="purple">(DN 12.09.1978) _________________________________________________________________________________________________id="pink"> 25.08 ora xx.xx Andreiid="blue">(2750g) si Stefanid="blue">(3040g)Bucuresti-Euroclinic,cezariana la 37s3z [bibe][bibe] de Techilaid="purple">(DN 09.08.1982) __________________________________________________________________________________________________id="pink"> 26.08 ora 20:50 Dragos Alexandruid="blue">(3450g , 54cm, Apgar 7) Bucuresti-Sp.Polizu , cezariana la 37s [bibe] de monica_dicutid="purple">(DN:17.03.1981) + ingeras Andrei Sebastian (24.08.2008)id="blue"> ___________________________________________________________________________________________________id="pink"> 27.08 ora 7:35 Sara Lucretiaid="red">(2750g) Bucuresti , naturala la 37s [bibe] de Doro76id="purple"> + [copil] Eva (28.04.2005)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fragutza Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 Elle, multumim! Doamnelor, ce-i cu linistea asta aici! de Natalia (03.09.09) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MangaGirl Publicat Ianuarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 12, 2010 sara buna, sunt aici. incarc niste poze si revin. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 id="Script MT Bold">id="red"> www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ellenuta Postat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Postat Ianuarie 13, 2010 SA AVEM UN CAPITOL CU VESTI BUNE! saluti mamici de dovlecei, eu sunt pe fuga tare zilele astea cu mici pregatiri, cumparaturi ptr ziua evei. azi am facut salata de beouf si o praji dementiala .. brownies capucciono .. maine salata de vinete si grosul joi .. niste sandwichuri cu sunca de praga si cascaval, bilute de branza cu marar, cascaval cu ananas pe scobitoare, ciocanele cu piure .. tortul l-am comandat .. cu poza din alba ca zapada si piticii .. sper sa iasa bun. e cu fructe de padure si crema fina de mascarpone si blat insiropat .. maine vreau sa ma duc sa iau niste baloane, coifuri si trompete .. va multumesc pentru aprecierile la adresa ciresicii .. se face scumpica pe zi ce trece .. alex nu am pus inca pozute de la party .. astept sa iau un dvd de la cineva sa apar si eu in ele .. in aparatul meu, am constatat ca nu am nicio poza ... angelli deci din cauza de laptic facea asa pitix .. hepilica cum ma faci tu sa bocesc la ceas de seara .. ce frumos ai descris primele clipe cu maia .. manga La multi ani lui Sergiu! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti! croco stai linistita .. cand dovleceii fac 4 ani, ne mutam cu catel cu purcel .. aici .. coolutz ce pui frumosi ai! uka uraa .. ma bucur ca sunteti bine si bblusa e iara cumintica! vai dar ce chef de chef a fost la cristina .. imi pare tare rau ca l-am ratat .. poate data viitoare daca se mai ofera cristina .. si vin eu cu tiramisu gata facut, da? ce bebelusi frumosi! iris e o domnisoara superba! stefanutza e un vis de bebe .. emma ce ochisori, andreea este o grasulina dulce si frumoasa si alex .. ce pletosel scump!! andra am vazut pozutele si nu pot sa spun decat .. sophie este un top-model .. are niste tinute superbe! ce pulover superb ! in poza "la pensiune la bunici", cine e doamna de langa tine? ce bine arata!! unde e pensiunea aceasta ca tare bine arata!id="size1"> croco tin pumnii sa fie fetita cuminte ama si sa faca nanita! gata .. sunt la zi .. pupici Elena, mami de [zana] Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) [foto] Evaid="red">id="size2"> [foto] Annaid="red">id="size2"> papa bunid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fragutza Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 Asa Mariaid="red">, pune ceva poze! Monicaid="red">, sper ca esti prin zona. Stiu ca tu povesteaiceva de atomix, cu plansul lui. Ma gandesc s-o las pe Natalia sa planga. Suna ca pixu' da ce vreau sa spun e ca toata ziua stau cu ea, si cand sta in leagan si cand e in centrul de activitati tre sa fiu langa, sa ma vada. Cum plec e jale. Azi am stat 10 mins in bucatarie..pai ne-au auzit si vecinii de la casele din jur.. Si cum ma duc la ea si intind mainile s-o iau in brate cum tace. Mamicile cu experiente similare, cum ati procedat? de Natalia (03.09.09) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalina84 Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 LA MULTE LUNITE DAVIDELU ,STEFANIA SI ...IRINEL n-am cum sa nu trec si flacaul meu desi da aiurea id="size1"> LUTO sa-ti traiasca flacaul,sa fie sanatos si sa-ti ofere fericire din ce in ce mai multa asa cum creste si el cu luna cu luna pana te va ajunge si inca multi ani de atunci iar zambetul vostru sa fie plin de implinire IULIA sa-ti traiasca si tie mandra,sa fie sanatoasa si sper ca si tu esti bine mami,doar nu ai timp sa mai intri la noi[flo] ANDRA de hainutele Shopiei nu mai zic nimic,noroc ca nu am fata ca altfel eram invidioasa dar de tine zicccc:cum ai facut mama sa arati asa bine??? eu mai am un pic si intru in depresie,m-am ingrasat ca o vaca 5kg,sunt plina de cosuri pe fata si nu am chef de nimic,da si mie oleaca de la tine de ce vrei tu,chef,frumusete silueta accept orice[:D] ELLENUTA spor la gospodarit[pup] MANGA ce poze,ce poze? sunt pe aici... D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA [olala]IRINEL ANDREI[olala] [foto]BOTEZ IRINEL[foto] [:I]o perioada din viata mea[:)] Rasplata a sosit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4mykids Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 Servus fetele, Am recuperat rapid si mi-am clatit ochii cu puiuti superbi; Alessia a fost o superba la botez[olala] ; Am vazut-o si pe frumoasa Ebru , o dulceata cu tot cu zgarietura ,si o pupam cu drag si pe mami[pup]; Am vazut si un puiut pufos si dulce a lui Elle , Anna, pe care o pupam cu drag ; Ce ma bucur ca v-ati intalnit, si nu stiu unde dar am sa caut si eu pozel sa va vad (mailul comun?), din ce povestiti cred ca v-ati distrat grozav iar dovleceii au fost minunati; Luto, sigur ca da cu cea mai mare placere, eu tot visez inca dupa ce se mai incalzeste sa fug o zi pana in Luton, ca tare vreau sa vad cuceritorul mic si dulce, dar si pe mami a lui ; Maria, imi pare rau de problemele cu Aidan, si i urez si eu lui Sergiu ; In alta ordine de idei am scapat si noi de vaccinul de la 4 luni ieri deci pana la un an GATA, mi sa rup sufletul cand am vazut-o injectata de 3 ace dar a trecut repede, fara reactii negative.Cu dormitul de 3 zile e in patutuil ei cu comentariile de rigoare dar doarme acolo.Am sa incerc sa fac si eu niste poze ca am ramas cam codasa la asa ceva.Isabella a devenit de cand a fost bolnavioara fetita mamei , ma urmareste constant cand e la altcineva in brate si nu prea sunt bune alte brate. In sfarsit folosim si noi bouncerul ca pana acum am crezut ca am investit banii degaba dar a inceput sa-i placa acolo. Cam atat despre noi. Va pupam cu drag si va dorim o noapte usoara Claudia, mami de [zana] IULIA(04.12.2003) si [copil] ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! Botez Isabella Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andraiulia Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 Raluid="red">, multumim!! Lutoid="red">, , da, erau bunicii cu pensiunea lor, parintii lui Cristi. Sunt cu mum in alte poze. Stai linistita ca mai ai pana ajungi de varsta lor. Elleid="red">, langa mine in poza este socrela. Madaid="red">, multumim frumos. Daca ti-as spune meniul meu zilnic, te-ai ingrozi. Tone de calorii pt ca sunt dependenta de dulciuri si de acreli. Deja nu mai reactioneaza corpul la ele. Sophie Amelie(17.09.09)[caru], our sweet baby, we luv' u!id="limegreen"> Povestea gogoshicii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crocodana Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 elle [flo][flo][flo] cum ne salvezi tu pe noi de fiecare data!!! andra super pozele, mandra gogo! luto cum ii place lui david cioco cu 81%? [9cer], de [copil] Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts