Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Iepuras alb

Recommended Posts

In afara de hamster (care are mai bine de 3 ani si e vesel si fericit), pisica (care are 7 ani, dar am primit-o cadou abia anul trecut), cu ce a venit fii-mea ieri? Cu un...iepuras alb [:)] Trebuie sa ma duc sa cumpar cusca probabil, si alte cele. Ce ar trebui sa iau, sa stiu sau sa fac? Deocamdata l-am cazat in cutia de voiaj a pisicii si ii dau drumul prin casa cand pot sa-l supraveghez. Noaptea am de gand sa-l tin in cutia de voiaj. Cine mai are asa ceva?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Noi avem iepuras pitic in apartament de 1 an si il iubim nespus![olala] L-am cumparat ff mic, are cusca speciala si tot tacamul insa dupa cateva zile a prins gustul libertatii si n-a mai vrut neam sa stea inchis deci traieste liber prin casa. A invatat sa-si faca nevoile in cusca, tot acolo are si castroanele de apa si mancare. Ii dau graunte pt iepuri de la magazin, fan uscat si iarba proaspata si trifoi, fructe si legume proaspete in cantitati mici, uneori ca premiu 2-3 stafide, 1-2 migdale, alune sau nuci si e innebunit dupa ele - dar nu toate deodata ci pe rand, depinde ce ai prin casa, neaparat trebuie sa aiba in permanenta apa si mancare (fanul + ceva gen feliuta de mar sau morcov) la dispozitie Este foarte inteligent, raspunde la nume si asculta ce-i spun, stie ce n/are voie, e foarte alintat si ii place sa fie mangaiat si pupat, sta cu noi pe fotoliu la tv sau se joaca cu mingea si cu jucariile fetei, e fantastic pt copii pt ca nu e agresiv si nici nu face scandal. E absolut minunat, nu stiam ca iepurii pot sa traiasca in casa pe post de animal de companie (aici in Italia sunt foarte multi care au), nu sunt greu de intretinut dar depinde de caz, unii sunt foarte linistiti, altii strica prin casa. Periodic trebuiesc taiate unghiile, ziua pe lumina buna ca se vede cat se poate taia fara sa-l doara, pieptanat daca are par lung sau naparleste si e recomandat sa-l vaccinati impotriva mixomatozei si bolii hemoragice - e vaccin unic si se face anual inaintea sezonului cald pt ca bolile astea sunt transmise de tantari si sunt mortale, iar in Romania e zona cu risc. Noi l-am vaccinat saptamana asta pt prima data, n-a avut nici un fel de problema. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere, poti sa-mi scrii si pe mail la teddylyon@yahoo.com Succes cu micul imblanit, merita toate eforturile! Teddy si [zana]Alyssa (05.05.05)

Buna, Iulia :) iti trebuie o cutie in care sa pui un srat gros de ziare, 5-6 cm si deasupra un strat gros de fan (hahaha, tb sa mergi la cosit). ziarele le urci asa, si pe peretii cutiei :). de mancare de la pet-shop, plus salata, morcovi feliute, fan, mar, para si apa sa aiba permanent.

Cusca mea a costat cat iepurele![:D] De la salata pot sa faca diaree, la fel de la alte frunze ce contin multa apa, ex. sfecla... cel mai bun pt ei e papadia, frunzele proaspete sau uscate si poti sa-i dai in cantitati nelimitate. Daca ai frunze de morcov, patrunjel, busuioc, marar le plac tare mult. Cu "nevoile" intr-un singur loc nu e simplu dar invata, ca si pisicile, tre sa li se explice iar daca face mizerie in alta parte il dojenesti cu blandete ca pricepe repede cuvantul "nu" si-i arati cutia, de preferat sa o tii tot in acelasi loc unde s-a invatat cu ea. Pentru asternut i-am cumparat niste graunte facute din resturi de porumb si peste ele pun un strat de fan. Ziarele le mananca si cerneala e toxica deci NU ziare!!! Teddy si [zana]Alyssa (05.05.05)

E foarte destept iepurele meu [:)], nu face decat in cusca lui si la ladita pisicii [:)] deci m-am linistit. Asa ca il las sa umble prin casa. Trebuie sa ajung neaparat cu el la veterinar sa vedem ce trebuie, si sa-mi spuna si ce e, mascul, femela... E si tare dragalas cand se fugareste cu pisica [:)] Mie mi se pare ca mananca foarte mult. Mereu ii dau frunze si le mananca imediat - asa mult mananca? Are si fan la discretie, deci foame n-o sa-i fie...da' totusi cate frunze e in stare sa manance, asa mic cum e?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...