Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tratament homeopat pentru otita

Recommended Posts

De 3 ani am urechea dreapta bolnava si nu reusesc sa-i dau de cap!

Am fost la diferiti medici care mi-au pus fiecare cate un diagnosti (otita externa, otita externa micotica, otita medie supuroasa).

Recent la nivelul membranei timpanice s-a depistat si niste granulatii care am inteles ca trebuie extirpate apoi acoperit locul cu o grefa de piele!

:([q] sunt sleita de puteri si speranta de vindecare!

Soacra mea mi-a sugerat sa apelez si la medicina homeopata in paralele cu medicina alopata!

Nu stiu ce sa zic, nu cunosc deloc acest domeniu, nu stiu cata incredere sa am si daca are vre-un beneficiu!

Nu as vrea sa merg la medici care sa ma stoarca de bani si rezultatele sa nu apara -- as vrea cateva sugestii in acest sens!

va rog sa-mi recomandati si un medic homeopat "de incredere" din Bucuresti!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Alina,

Si baietelul meu a facut nenumarate otite in primul an de vita si vreo 3 fisuri de timpan. I-am facut exudat din ureche si i-a iesit streptococ pneumococcic. Am trata si homeopat otita, cu belladona sau pulsatilla (asta doar medicul iti poate zice, ce remediu ti se potriveste), cu antibiotic dupa antiobigrama. degeaba...pana nu am starpit acel varcolag, s-a refacut otita. Am scapat de acest streptocvoc, tot cu o injectie homeopata, care ii poarta numele...pneumococcinum.

Concluzie: fa o analiza secretiei din ureche...poate e o bacterie acolo, cine stie si incearca si vizita unui homeopat vezi ce-ti recomanda.

Imi pare tare rau ca eu i-am bagat vreo 3 ture de antibiotic , dupa antibiograma, nu luate dupa ureche si tot nu am scapat de problema.

Acum facem aproape 2 anisori si nu am mai avut problema cu urechiusele.

Multa bafta iti doresc sa scpai de problema asta.

Gio[mamica] de Edi (02.07.2009)id="size1"> si Marco(06.01.2006)id="size1">

2 prichindei, Paris, Madrid

mamica de 2 smecherasi

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Buna Alina,Si baietelul meu a facut nenumarate otite in primul an de vita si vreo 3 fisuri de timpan. I-am facut exudat din ureche si i-a iesit streptococ pneumococcic. Am trata si homeopat otita, cu belladona sau pulsatilla (asta doar medicul iti poate zice, ce remediu ti se potriveste), cu antibiotic dupa antiobigrama. degeaba...pana nu am starpit acel varcolag, s-a refacut otita. Am scapat de acest streptocvoc, tot cu o injectie homeopata, care ii poarta numele...pneumococcinum.Concluzie: fa o analiza secretiei din ureche...poate e o bacterie acolo, cine stie si incearca si vizita unui homeopat vezi ce-ti recomanda. Imi pare tare rau ca eu i-am bagat vreo 3 ture de antibiotic , dupa antibiograma, nu luate dupa ureche si tot nu am scapat de problema.Acum facem aproape 2 anisori si nu am mai avut problema cu urechiusele.Multa bafta iti doresc sa scpai de problema asta.________________________Gio[mamica] de Edi (02.07.2009)id="size1"> si Marco(06.01.2006)id="size1">2 prichindei, Paris, Madridmamica de 2 smecherasi
align="right" id="quote2">Giova multumesc pentru raspuns!Eu am facut analiza secretiei otice si a iesit stafilococ auriu!Nu am luat niciun antibiotic fiindca nu vreau sa creez rezistenta -- momentan nu fac febra si nici nu ma doare foarte tare insa curge urechea si uneori ma mananca!Voi merge maine la un medic homeopat insa nu stiu cata incredere sa am in aceasta medicina (parerile sunt si pro si contra)!Unii spun ca homeopatia da rezultate miraculoase si trateaza cu succes multe boli altii zic ca ceea ce nu rezolva medicul si antibioticele nu are cum rezolva homeopatul :( ....nu stiu ce sa cred!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...