mimituca Postat Mai 16, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 16, 2011 buna drage mamici! eu ma numesc stancu daniela. am o fetita de 6 anisori si o cheama nicol alexia. si vreau sai mai fac un fratior sau o surioara si nu mai reusesc,si am nevoie de niste sfaturi! d [q][q][q][q][q][q][q][q] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QiaoBing Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 Buna mimituca hai sa o luam cu inceputul. varsta ta, de cat timp incercati, ce analize ai facut pana acum. sarcina anterioara ai obtinut-o natural ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.