ardeiash Postat Mai 16, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 16, 2011 incredibila veste.. 3+1 ... ioi s-auzim numai de bine! si [pup] ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrin Publicat Mai 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 17, 2011 Sa fie sanatosi toti 4 :)! mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucis Publicat Mai 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 17, 2011 Da, si eu m-am mirat, dar am inteles ca a facut o stimulare ovariana ca nu ramanea gravida si de aceea au aparut trei bebelusi. Sarcina usoara, sa fie totul bine! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Mai 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 17, 2011 ardeiash, n-ar fi mai corect sa modifici putin titlul subiectului, in loc de "mamica de" sa pui "insarcinata cu" ? sa speram ca va avea o sarcina fara probleme si toti cei trei copilasi se vor naste cat mai aproape de termen, fara probleme de sanatate. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Publicat Mai 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 17, 2011 nu m-am gandit nici o clipa cu nu o sa fie mamicam daca e insarcinata .. eu mi-s mai optimista.. s-auzim numai de bine! si [pup] ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanik Publicat Mai 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 18, 2011 Si eu am ramas tot dupa stimulare ovariana si am avut mari emotii, si de ce sa nu recunosc, si griji, pana am avut primul ecograf si am aflat ca e un singur bebelus. Sigur ca la auzul vestii suna tare frumos trei! dar adevarul e ca riscurile sunt foarte mari si pentru mama si pentru bebelusi. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere, sa aiba o sarcina usoara si toti trei bebelusii sa fie sanatosi si sa vina pe lume cu bine! -------------------- Povestea minunilor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.