Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

IULIKA [pup],sarumana de vesti despre AIDA

Ma uitam acum pe blogul NELEI sa vad si eu ce se scrie pe un blog ca nu am intrat in viata mea[alcool].Nu am citit tot dar am vazut ca scrie cam ce face in fiecare zi,povesteste de excursii, e bine,bravo voua celor care v-ati facut si vreti sa le lasati amintiri la pici.Daca m-as apuca si eu sa scriu si ar citi fii-mio cand va fi mare va zice ca masa e nebuna,caci in momentul de fata nu prea am ce sa scriu decat ca mie tare frica ca Irinel ii va iubi pe ei mai mult decat pe mine,ca simt ca mi-l sufla de sub nas[q],oare sunt nebuna,geloasa sau neputincioasa si ma manifest asa?!?Nu-mi luati in seama postul asta,va rog eu dar scriu si eu sa ma descarc[:I]

Sincer am momente cand m-as certa tare cu toata lumea sa ma lase singura cu baiatul meu,sa simt eu ca e intarita relatia noastra dar am si momente cand ma vad neputincioasa sa-i fac toate hatarurile lui fii-mio,sa-l spal,sa-l plimb prin casa,sa-l scot afara(acum iarna cu zapada) si inca cate vor urma[q] dar sper sa-mi dea D-zeu puterea care mi-a mai oferit-o si sa inaintam cat-un pas cat-un pas[:D]

Si ca sa nu va mai ocup timpul cu prostiile mele cred ca am sa-mi scriu si eu un blog din asta sa-l pastrez pt mine...eu inainte scriam pe ce nimeream,am o foaie de cand aveam 12 ani si eram intr-o perioada proasta si raman asa cu o stare ciudata cand o citesc.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA

[bb] [olala]IRINEL ANDREI[olala]

[foto]BOTEZ IRINEL[foto]

[:I]o perioada din viata mea[:)] Rasplata a sosit [pk]

• Răspunsuri 208
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[hia] Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile.

Alexandra

Alex

Alina Donescu

Bogdan

Emma

Robi

Pentru copii

[flo]

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

[asia][flo][flo][flo]id="green">

Postat

Luto l-am admirat pe David (ii mai spui gogo?)id="size1"> in pozele de la baita si trebuie sa recunosc este delicios, cand vad pulpite asa dulci nu mai pot de drag. Ai un baiat tare frumos, sa-ti traiasca! [pup]

Am avut o zi plina, am fost iar la dintolog si m-a chinuit putin [bang]. Apoi am luat puiul si am fost pe la magazine, prin oras pentru ca lui Alex tare ii place sa mearga cu masina, imi dau seama de acest lucru foarte usor pentru ca doarme aproape tot timpul. [:D]

Si iar ma intreb ce e cu mine de stau treaza la ora asta. Dar parca nu pot sa adorm seara chiar daca ma simt obosita, vreau sa fac atatea lucruri. Ma simt ca un copil care a ramas acasa singur ca parintii au plecat la un chef si vorba aceea cum sa dormi, cheama cativa prieteni. [:D]

Monique ti-am admirat papusile si am [pofta] la mancarurile miiiaaaami.

mami fericita de Alexid="size1">id="teal"> [olala]

Postat

Scuze ca scriu rupta de context, sunt cu cititul la capitolul trecut.

Am vazut pozele Andrei frumoasa fata, copil, sot, casa socrilor, etc . Ah, si silueta aceea am avut-o (aproape) la prima nastere, ehe, ce vremuri. Nu-s asa de tanara ca Mary si Andra, dar nici ca printesa Lia, sunt ok, zic eu [:D]

Raluk m-au impresionat pozele pentru ca vad ce-a fost in spatele lor. Organizare, stres cu Alex. Imi pare rau ca ai plans la botez si din alte motive deca pura fericire. Totul a fost minunat, sper sa nu ai vreun soc cand pun si eu pozele cu botezul lui Nicholas. Adica n-am avut stresul tau, dar nici petrecerea ta [:D].

Dar prin comparatie cu un botez american (invtatii vin cu mancarea de acasa, in blugi, off course), al meu a fost cu stil [:D]

Coolutz care din voi lucreaza la Orange [:D] ? am vazut sapca din poze . E-hei, ce cadouri se faceau prin '96-99', chiar azi am dat in dulap de o bluza de pe vremuri. In ultimul timp ne scoteau ochii cu prostii. Voi ati prins celebrul prosop de plaja (negru!), care dupa ce a umplut de puf negru juma' de companie la primul spalat, am primit un mail cum sa-l spalam (metoda explicata frumos, pe etape) inainte sa ne umplem de puf?! [:-)))] Acum ii tine de cald bichonului parintilor mei.

Mai fetelor, dar ce povestiti voi cu scufundatul cu capul in jos este abominabil si are un nume : waterboarding. Era metoda nr. 1 de tortura a prizonierilor de la Guantanamo, a fost aprobata de Dick Cheney care acum nu stie cum sa se ascunda in gaura de sarpe dupa ce toata planeta a aflat. Ba e mai rau, ca la waterboarding se turna apa.

Pe Nicholas l-a bagat preotul(american) in apa pana la brau de 3 ori, a 3-a oara al doilea preot l-a stropit cu apa pe cap. Elegant, cuminte, crestinesc, eu eram cu gura pana la urechi de fericire. Acum 4 ani pe Peter l-a stropit alt preot (roman) cu apa pe par, baby fiind total imbracat. E la fel de ortodox ca si Nicholas.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Postat

Da e clar, mai sunt singura treaza din RO la ora asta dar vad ca au aparut fetele de pe alte meleaguri[:D]

Sincer nici eu nu am auzit de metoda asta de botezat cu capul in jos dar la noi nu te mai mira nimic[alcool]

Nu ma trimite si pe mine nimeni la culcare ca parca am intrat la 220 cu degetele pe tastatura asta[:-@]

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA

[bb] [olala]IRINEL ANDREI[olala]

[foto]BOTEZ IRINEL[foto]

[:I]o perioada din viata mea[:)] Rasplata a sosit [pk]

Postat

Dianaid="red">, ce bine ca mai apari! Mai scrie-ne tu ceva, legat de diversificare, de cum sa manageriem situatiile de criza cu copilasii[:D]..ai asa un stil fain, clar, limpede..mie imi merge direct la suflet[flo]

[mamica] de Natalia (03.09.09)

Postat

Sunt si eu pe aici. Vroiam sa iti scriu mesaj.

Mada, mami curajoasa, puiul tau te va iubi neconditionat, infinit pentru ca esti mamica lui, pentru ca va simti cat de mult il iubesti. [flo]

Am cumparat o geaca si niste ghetute in drum spre casa, apoi am stat in masina si am pazit puiul care dormea, m-am uitat doar asa de afara. [:D]

mami fericita de Alexid="size1">id="teal"> [olala]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...