Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Stimulente pentru pofta de mancare

Recommended Posts

Dragi parinti,

Ati apelat vreodata la vreun ajutor pentru cresterea poftei de mancare la copiii mai mititei (1-3 ani)? Ati avut ceva rezultate?

Mi-a fost recomandat ceva de genul acesta http://www.farmaciastejara.ro/appetite-junior-sirop-cu-miere-p-3310.html , insa nu stiu daca pot avea incredere in acest gen de produse.

Deci, astept pareri si va multumesc de pe-acum [flo].

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

de ce ai face asa ceva ???

mai bine bucura-te ca nu trebuie sa-i pui copilul la regim [flo]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red">

______________________________________________id="red">

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVIDid="blue"> [flo2]

buna,

dar ce varsta si greutate are copilasul tau ? cine si de ce ti-a recomandat acest supliment ? te rog sa ne dai mai multe amanunte, sa intelegem si noi si sa putem sa-ti oferim raspunsuri sau sfaturi.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Stiu ca multi sunt fani miere, eu personal nu sunt. Mi se pare ca beneficiile sunt mici comparativ cu faptul ca este extrem de dulce si iti inveti copilul de mic cu un gust dulce foarte concentrat, plus ca mie personal imi produce crize de stomac. Imi place mierea, dar nu prea pot s-o mananc pt ca ma doare stomacul.

Eu nu i-as da copilului miere, exista si alte suplimente mai putin calorice ...

Irina (2006) si [gravi] 27+ cu [fetita]

mai coase cineva goblen ?

cartile copilariei mele

Spusesem intr-un alt subiect. Fetita mea are acum 1 an si aproape 3 luni, s-a nascut cu greutate mica (2,600 kg) si acum are cam 7,200 kg. E sanatoasa, dar nu prea mananca. Medicii mi-au recomandat vitamine, poate-poate vor avea si ceva efecte asupra poftei de mancare. Nu prea am avut cine stie ce rezultate. De produsul al carui link l-am pus mai sus, am auzit de la alte mamici. Vroiam doar niste pareri concrete, obiective despre rezultatele acestui tip de suplimente, inainte de a cere si o parere medicala.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

cand spui ca este sanatoasa, te bazezi pe starea si aspectul general al copilului sau pe rezultatele unor analize medicale + consult ?

cauzele "anorexiei" pot fi variate si multiple, incepand de la banalii paraziti intestinali, pana la diverse alte probleme.

ca sa ne lamurim pe deplin, te rog sa ne scrii in detaliu care este programul zilnic al fetitei tale, ce mananca, etc. poate aici este ceva care "scartaie" si se poate remedia foarte usor.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

mie imi e frica de astfel de suplimente, sa nu apara mai tarziu surprize, prin adolescenta, cand nu mai poti opri copilul din mancat

si eu am fost un copil foarte slab, mi-au dat o multime de vitamine, si toata adolescenta am avut 65 de kg, si mancam pe rupte. atatea kg am si acuma, cand sunt foarte gravida...

mama de Carol (29.12.2008) si [gravired] 31+ cu [baietel] Patrick

blog

Fi`mea la 1 an avea 8 kg (nascuta aproape de termen cu 3,700 kg). Era lunguta si slabanoaga. Mie mi se parea fff ok.[:I]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red">

______________________________________________id="red">

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVIDid="blue"> [flo2]

Corina,

Am facut analize complete (sange, scaun), inclusiv ecografie abdominala. Nu are nimic lipsa (calciu, fier). In general mananca zilnic cam asa: 100 ml lapte cu 2 masuri de cereale dimineata, la 11-11,30 si seara, eventual 100-150 lapte simplu, 120-150 ml suc de mar cu morcov si portocala, 1oo-150g piure de legume cu carnita/ficatel/ou si 50-100g iaurt cu branza de vaci. Piure de fructe nu mai vrea de 3 spatamani. Cantitatile de mai sus (aproximative) le consuma in zilele bune. De o saptamana a inceput sa le reduca si pe astea (avem o mica viroza, deci nas infundat si muci, dar stare generala buna).

Nu vrea sa rontaie nimic, nici macar jucariile pentru dentitie. Nici macar atunci cand alte persoane (copii sau adulti) mananca langa ea.

Prefera sa topaie decat sa manance, este intr-o agitatie continua, zici ca-i iepurasul Duracell [:D]. De dormit doarme bine.

Cu luatul in greutate am avut probleme de la nastere (a luat maxim 400g/luna, dar a luat constant si n-a avut stagnari sau scaderi, nici probleme de sanatate).

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...