Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)

Recommended Posts

[iepu]VIN IEPURASII!!![iepu]id="green">id="size5">

Alexandruid="blue"> [bebic] de Dianami (primul nostru [iepu])

PROGRAMARI NASTERI:id="blue">

[majoreta]Kossirid="red"> - 12.02.2010 (Maroc) [majoreta]

[majoreta]Freedeliaid="red"> - 02.03.2010 (China) [majoreta]

Parcursul Odiseei noastre:id="red">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63,64, 65, 66

67, 68, 69, 70, 71,72, 73, 74, 75, 76

id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">id="size1">

[*]MAMICI DE IANUARIE 2010 - 1[*]id="blue">
id="size4">

16.01id="maroon"> - Alexandruid="blue"> [bibe] - cezariana la 35s. / 2.900 gr / xx cm / Apgar x - de Dianamiid="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Rebiana multumim pt capitol[pup]

Ella- ai incurcat[striptis] fetelor[:-)))][:-)))]. Ce m-am distrat

Andira acum cererea e mare, trebuie sa ne pui poze cu [striptis]

Banc

Intr-o pestera, soare puternic. Pe o pajiste o turma de vulturi pastea iarba. La un momentdat trece un stol de elefanti. Elafantii catre vulturi:

- Ce faceti bai vulturilor! mancati iaurt ?

- Nuu, crosetam.

Morala bancului: iaurtul n-are oase

Denisa, [gravi] 28 + cu bebe roz [fetita] Maya - Sophie

Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! [ruga]

Poze & Filmulete Bebeluna

Nu intru eu prea des, dar acum nu am rezistat mesajului Ellei [pk] - Esti super tare!!!! Mereu ridici nivelul de optimism asa ca meriti o tona de [pup]

PS: Raportez si eu:

Sani mariti, catifelati (dati zilnic cu crema), fara colostru [:I]

Apa - cam 2-3L/zi [alcool]

Kg castigate - 10 [bang]

Va pup pe toate, fara exceptie [8D] si ma intorc la orizontala pe stanga [:D]

[gravi] 29+ [fetita]

Yupiii!!!Happyjoy exact ca mine numa' ca io cred ca te intrec cu lichidele.Sunt o broasca mica cu gura mare.Si a propos!De ce nu intri mai des?

Honey tu ma intrebai de sacii aia daca tin bine "videala"?La mine s efac tun.Am bagat 2 perne si sacul e ....suuper tare!Si la propriu si la figurat.

[gravi] +32 cu[baietel]George-Theodor

AMR 7saptamani !!!

Doamne ajuta!id="red">[ruga]

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

nicolescu_ella

Mamaaa, fetele, lipsesc o zi si voi va destrabalati la greu![pk][pk]

ELLANIKO - Ce le facusi, fata!?[:-)))][:-)))]

Bine ca-am scapat de vreo descriere de-a ta, ca cine stie ce mai ziceai.[:-)))][:-)))]

Tare haioasa!

Noi am bananait toata ziulica si pe seara cand ne-am intors inca nu-mi trecuse cheful de duca.[alcool] Dilie, ce mai!

Acuma nu tsiu exact ce sa fac, dar cred ca o voi duce pe Dami la nani si ma voi culca si eu chiar daca ma trezesc iarasi la 3.00.[bang]

Mai vorbim maine! Somnic usor la toate![pup][pup][pup]

Cristina +24[gravi] [baietel] si Maria Damiana (5 nov 2004)[majoreta] http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

buna seara burticoaselor, hai ca acum am reusit sa citesc tot, deci...

BUMBITZAid="red"> bine ai venit, sa ai o sarcina usora si un bebe sanatos.

hi, hi ce frumos caracterizeaza ELAid="red"> burticoasele, sunt curioasa dupa ce nastem ce calitati o sa le mai atribui fetelor.[pup]

ce tare a fost faza cu statul pe stanga[pk], vezi daca nu stiam ca prima data nu am pus in practica.[:D]

OANAid="red"> ma bucur ca sunteti bine si sa stai linistita ca nu o sa fie asa grea cezariana si daca asa ii este mai bine lui bebe si implicit si tie, o sa vezi ca o sa fie bine, nu trebuie sa te gandesti decat la momentul cand te vei simti cu adevarat mama.

VIOid="red"> sa fii cumintica si sa asculti dr ca stie el mai bine.[pup]

ma bucur enorm ca bebele ANDREIid="red"> este maricel si ca nu mai sunt probleme, sa fiti sanatosi amandoi si asteptam vesti bune.

si DIANAid="red"> cred ca se pregateste, parca zicea ceva de 18 sau am uitat eu?

FREDELIA id="red">ma bucur ca sunteti bine[pup].

CASTELANA id="red">ce puiut grasunel aveti, cred ca abia astepti sa-i vezi mutrita, si ce bine este de voi ca nu trebuie sa te stresezi sa-ti iei toata casa dupa tine la spital, super.

michelleid="red"> ce mai distrat cu socrii tai, cred ca ai putea sa o lasi pe mami tau sa-i mai puna la punct in locul tau.

si la mine va veni mama, dar eu o astept ca pe un mare ajutor, fara ea nu stiu ce m-as face, mai ales ca acum trebuie sa stea cineva si cu STEFI, si mai ales dupa pana ma voi obisnui cu statutul de mama pentru doi, de soacra nu mai vorbesc ca mai bine ma lipsesc si stau singurica.

im rest nimic nou sub soare, astept sa se usuce rufele bebelinei sa incep sa le calc si sa fac bagajele, pentru mine am calcat dar nu am inceput sa fac bagajul, maine luam si noi rezultatul analizelor si luni la dr cu noi sa vedem ce mai zice bebelina mea.

acum va pup sa aveti o noapte linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si [gravi] 34+[fetita]IOANA

Fata Mirio, pe tine zau ca nu stiu cum te-am sarit.Vezi daca nu te-ai mai facut roshu semafor sa te vada tot chioru'?

Deci fetitza /burtica noua(am si uitat nickul) Miria Cristina se caracterizeaza scurt prin:tavi de sarailii bagate la ghiozdan asa...de una singura, disperari de viata de diverse tipuri si modele si o super gagicutza care ii este fiica.

Na!Acu ' poti sa dormi linistita Miriuco!

Cine a fost omisa trageti-ma de maneca de la maieu.Va aranjez eu pe toate.

[gravi] +32 cu[baietel]George-Theodor

AMR 7saptamani !!!

Doamne ajuta!id="red">[ruga]

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

nicolescu_ella

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...