Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna,cineva mi-a recomandat(a zis ca ia recomandat un dr.) sa le dau copiilor BIOTICS CAPSULE(PT ADULTI)cate jumatate de capsula,in prospect(din ceea ce am citit eu pe net)scrie ca nu e recomandat copiilor sub 3 ani(ai mei au 4 jumate si 2 ani)cate juma de capsula are ceva?voi ati dat vreodata copiilor mai mici?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui Ramona2006
De ce nu le dai probiotice ptr copii? Cred ca acelea se pot da de la virste mult mai mic (chiar si la bb). Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa: http://aloneinholyland.blogspot.com/
Ramona pt ca biotics capsule sunt mai ieftine[:I],eu acum le-am dat la toti 3 antibiotic cate 7 zile respectiv 5 zile celei mici de 3 luni..ei ii dau biotics pliculete,le-am dat si celor mari cate 2 pl. pe zi dar costa 18 lei cut. si a trebuit sa iau cate 2 cutii pt fiecare...am vrut ceva mai ieftin de asta intreb pt ca nu imi permit sa iau de fiecare data cand trebuie sa le dau

OK, am inteles, mea culpa...Poate o sa-ti spuna fetele daca exista ceva probiotics ptr copii mai ieftin. Imi pare rau ca nu te pot ajuta, ca sintem la mare distanta una de alta... Sanatate multa e tot ce va pot dori! Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa: http://aloneinholyland.blogspot.com/

Nu tiu daca am inteles bine sau nu, dar presupun ca ai 3 copii..la fel ca mine, iar eu cind trebuie sa dau probiotice prefer sa cumpar de 47 ron o sticluta de protectis si-mi ajunge sa le fac o cura de 10 zile la toti 3, la limita.E si mult mai eficient si mai ieftin desi produsul in sine costa mult, caci are doar 5ml, dar merita, sa stii...noua ni l-a recomandat un medic f bun si chiar am observat cum ii reface cind au pb. Sanatate multa! Mariuca (02.08.2006), Andrei (05.05.2008) si Ana (18.09.2009)

Citat:
citat din mesajul lui Taty
Nu tiu daca am inteles bine sau nu, dar presupun ca ai 3 copii..la fel ca mine, iar eu cind trebuie sa dau probiotice prefer sa cumpar de 47 ron o sticluta de protectis si-mi ajunge sa le fac o cura de 10 zile la toti 3, la limita.E si mult mai eficient si mai ieftin desi produsul in sine costa mult, caci are doar 5ml, dar merita, sa stii...noua ni l-a recomandat un medic f bun si chiar am observat cum ii reface cind au pb. Sanatate multa! Mariuca (02.08.2006), Andrei (05.05.2008) si Ana (18.09.2009)
Taty spune-mi te rog mai multe despre asta..o sticluta de 5 ml iti ajunge la toti 3 timp de 10 zile?si cat le dai ?se da si la copiii mici?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...