Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna!

Am o intrebare pentru voi, mamici si nu numai, daca copilului de 1 an si 8 luni ii pot da sa manance peste somn. Stiu ca este un peste gras dar pe internet nu am gasit o informatie precisa si de asta vreau sa stiu de la voi daca ati dat de la varsta asa frageda un peste atat de gras. Pana acum gaseam si ii dadeam fetitei salau dar de la un timp nu mai gasesc un peste proaspat, nici macar in supermarketuri (peste viu) nici salau si nici pastrv...ironia sortii ca doar stau pe maulul Dunarii...in schimb am cumparat somn proaspat si i-am dat putin, facut la cuptor, i-am ales bucati mai slabe si i-a placut.

Astept opiniile voastre. Multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

dupa ce a implinit baiatul meu 1 an am intrebat pediatra ce peste pot sa-i dau...si mi-a spus ca mai nou, recomandat pt copiilasi ii doar somn, salau sau ton...asa ca baiatul meu papa doar somn de la 1 an, o data pe saptamana...

salau si ton nu am gasi niciodata, somnul il cumpar viu...

Adriana, mamica pufarinului Davidid="Times New Roman">id="size3">

mariana, Luca manaca de 3 ori/saptamana peste.

niciodata somn, somon...nu ii place, pur si simplu il refuza.

cel mai mult ii place Pastravul la gratar si vara cand gasim hamsii proaspete este innebunit- dar nu facem un obicei din a manca hamsii.

pestele preferat si in top este Pastravul ptr el, in rest mananca cu placere si Calcan, Crap, Biban.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi

David

Bogdan

Mihaita

Ionut

Citat:
citat din mesajul lui mariana_alex
Buna! Am o intrebare pentru voi, mamici si nu numai, daca copilului de 1 an si 8 luni ii pot da sa manance peste somn. Stiu ca este un peste gras dar pe internet nu am gasit o informatie precisa si de asta vreau sa stiu de la voi daca ati dat de la varsta asa frageda un peste atat de gras. Pana acum gaseam si ii dadeam fetitei salau dar de la un timp nu mai gasesc un peste proaspat, nici macar in supermarketuri (peste viu) nici salau si nici pastrv...ironia sortii ca doar stau pe maulul Dunarii...in schimb am cumparat somn proaspat si i-am dat putin, facut la cuptor, i-am ales bucati mai slabe si i-a placut. Astept opiniile voastre. Multumesc.
align="right" id="quote2">Eu ii dau Dariei pastrav eviscerat, de la Carrefour. Fiert si amestecat in supa, ca altfel, nu-l mananca.Nu am incredere in pestele vandut la pescariile din piete, cum vad maglavaisurile alea de sange cu peste intreg, peste transat, cu apa, cum ma ia... greata. In vanzatorii ambulanti, never, am vazut in piata peste vandut asa, era "inecat" intr-o mazga de mi-a venit sa vomit.Iar peste viu... eu nu stiu daca i-as putea lua gatul.Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">NOU - colectia de martie! id="purple">Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">Daria-Nandini, haiosenii si dragalaseniiid="teal">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...