diana_g Publicat Ianuarie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2010 buna,tuturor.sunt diana,o veche utilizatoare "despre copii".as dori un sfat si pt asta trebuie sa va spun povestea mea... in 2008 am nascut un baietel cu o malformatie congenitala cardiaca(foarte grava),depistata la 7 luni.dupa nastere, la 2 zile a fost operat(la spitalul"bambino gesu"-roma) dar din pacate dupa 3 saptamani a murit,nu a rezistat.a fost foarte greu, inca este si o sa fie toate viata noastra.avem un ingeras,il iubim nespus de mult,ne este foarte dor de el... sotul meu isi doreste foate mult inca un bebe si eu nu stiu ce sa fac pentru ca inca mi-e tare teama si cred ca o sa-mi fie mereu.vreau sa va spun ca pe tot parcursul sarcinii am fost urmarita de ginecolog,cu analize la zi,nu am luat medicamente,nu am fumat,nu am baut,am facut doar ce mi-au spus doctorii.si cu toate astea acum nu imi poate spune nimeni nici macar ei de ce mi s-a intamplat un asemenea necaz,care este motivul.daca o sa se intample din nou?mi-e tare frica. as vrea sa stiu si eu daca se pot face niste analize inainte sau ceva teste sau ce trebuie sa fac pentru a nu mai trece prin ce am trecut acum 2 ani. toata lumea inclusiv doctorii spun ca sunt lucruri care se intampla si nu exista un motiv,ca nu sunt eu de vina.dar eu cum pot fii sigura...nu pot am vorbit cu ginecologul meu si spune ca dupa ce o sa raman insarcinata o sa facem teste o sa fie urmarita mai in amanuntit sarcina.dar inainte nu poate face nimic.asa e?ma mai pot increde in doctori? si eu imi doresc foarte mult un copil dar mi-e tare teama... va multumesc diana_g http://community.webshots.com/user/diana_gardus <a http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitzy Publicat Ianuarie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2010 Diana eu te tin minte, imi pare rau de ingeras Doamne cum ne mai incearca viata asta Nu a fost vina ta, de asta sa fii sigura, a fost ghinion, nesansa, pur si simplu asa a fost scris, nu ne putem pune cu destinul, cine stie ce planuri are DD, e peste puterea noastra de intelegere. Eu cred ca trebuie sa mergi inainte, du-te pe mana unui doctor in care ai incredere, cineva care sa-ti monitorizeze sarcina in amanunt, teama o sa-ti fie si acuma, si peste 10 ani, daca te lasi pe mana ei, n-o sa mai faci nici un copil. Daca primul n-a rezistat, nu insemna ca si cu al doilea o sa fie la fel, o sa fie bine, fruntea sus si ia viata in piept Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008) & [gravi] 5+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana_g Publicat Ianuarie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2010 kitzy,iti multumesc di suflet pentru incurajare,conteaza mult pt mine.sper sa ai dreptate si DD sa ma ajute sa trec peste tot si sa-mi dea curaj. te pup diana_g http://community.webshots.com/user/diana_gardus <a http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doina2222 Publicat Ianuarie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2010 Diana, si eu am un bebelus operat de o malformatie congenitala la inimioara. Copilul meu este foarte bine acum. Despre iubitul tau ingeras ce-as putea spune?! Nu exista cuvinte care sa poata exprima durerea pierderii tale. Eu eram la un pas sa-l pierd si m-a durut enorm, dar pe tine! Sa nu-ti fie frica sa faci un alt bebe ! Fii curajoasa ! Eu vreau sa mai fac un copil si desi imi va fi tot timpul teama sa nu aiba ceva, il voi face. Si mie mi-au zis doctorii ca probabilitatea ca urmatorul sa aiba ceva la inimioara este extrem de mica. Ei nu au avut cazuri din aceeasi familie. Sper ca urmatorul copil sa fie sanatos. Norocul nostru a fost ca pe Darius l-au depistat imediat dupa nastere. Nici eu nu am stiut din timpul sarcinii desi am avut o sarcina super-monitorizata si un medic excelent. Bebelusul tau ce defect a avut? Al meu transpozitei de vase mari. Mult noroc iti doresc si un bebe cat mai repede ! Sanatos desigur ! mamica de baietzel Darius primul dintisor pozele lui Labuta Darius s-a nascut a doua oara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Publicat Ianuarie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2010 Off, Diana, o imbratisare stransa de la o mamica de ingeras. Iti inteleg temerile, dar trebuie sa ai curaj. Exista teste genetice care pot demonstra daca aveti vreo problema genetica, pt linistea ta. Din pacate, asa cum spun medicii, unele lucruri "just happens" si noi nu putem controla totul. E de neinteles, si greu de acceptat, dar trebuie sa depasesti teama si sa ai curaj si credinta sa o iei iar de la capat. Sa te ajute DD sa ramai insarcinata cat de curand va decideti si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, care sa iti umple sufletul, tie si sotului tau![flo] ____________________________________________________________________ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Almaid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts