diamonds Publicat Mai 19, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 19, 2011 As vrea sa mergem in Creta anul acesta cu un copil de 1 an si 4 luni . M-ar interesa sa stiu unde anume din punct de vedere al plajei , adica apa sa fie mica si plaja cat de cat nisipoasa . De asemenea sa fie in sau aproape de un oras . Daca puteti sa-mi recomandati ceva , multumesc . Ioana . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmaw Publicat Mai 19, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 19, 2011 Buna Vezi ca exista topic special EU as zice ALMIRIDA linga KALYVES( cam la 20 de chania) Zona are multe magazine,taverne,apa f mica,nisip fin Pe nepotii mei acolo i am dus...ai adorat Sigur ca mai exista si multe altele De regula nordul insulei este plaja nisipoasa iar sudul spre AFRICA plaje cu pietre Nu uita ochelari de soare,tricouri albe creme aparat de foto Hai sa ne vedem pe topicul cu acelasi nume[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.