Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*

Recommended Posts

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna seara!

Mirta ce fel de seminte papa Eva? Banuiesc ca mieji , am incercat si eu sa-i dau lui Matei, ii plac foarte mult, dar mie mi se par prea sarati...

Am pus si noi poze......Nu stiu daca le-a vazut cineva ca acum ma apuc de citit, doar am spicuit putin....

Mari - mamica fericitaid="red"> de Matei Andrei id="blue">(30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Distribuie pe alte site-uri

Mariana, eu am vazut pozele cu dulceata creata![olala] Mi-a placut la nebnie cum statea in punga.[cool] Mi-a placut mult si mamica, ai niste trasaturi f fine.[flo]

Ginye, va doresc sa scapati de inamic dupa tura de picaturi.[pup]

Crismargr, multumim pt cuvintele frumoase![pup] Pata lui Darius se vede in realitate mai bine ca-n poze. Cam pe la 2 ani s-a estompat cat de cat, dar si acum se remarca f usor. Nu cred sa-i treaca vreodata complet, dar nu e totusi ceva deranjant, mai ales ca-i baiat si nu trebuie sa se penseze (desi se poarta acum si la baieti[:D]). A avut si pe pleoapa dreapta, dar mai putin intensa culoarea, abia se mai remarca. Si Ioana a avut la fel, pe pleoapa dreapta si intre sprancene si deja e mai putin vizibila.

Ioana aseara a mancat enorm, a la Nicole si Elisa asa.[:D] Nu credeam sa spun asta vreodata. O portie zdravana de pilaf (servit cu mana mea, ca lingurita nu ne place), o aripioare de pui, o juma' de punga de pufuleti, iar dupa 15 min am luat si eu o banana pe care a revendicat-o si a mancat-o pe toata.[cool] In schimb, azi abia a ciugulit, iar combinatia orez+banana a constipat-o pt prima data in viata. Au trecut-o apele la propriu incercand sa faca, i-am pus supozitor si dupa gemete groaznice a reusit. Draga de ea, asa mila mi-era de ea.

Sigur am uitat sa raspund cuiva.[:I]

Bertha, mami de frumuseti rare - [bonjovi] Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si [zana] Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)id="maroon">id="size1">

pozeid="red">id="size1">

Cum s-a nascut Ioanaid="size1">

Buna dimineata .Da seminte decojite de orice tip. Mie nu mie se par prea sarate ci tocmai bune. Folosesc mai multe marci , ce gasesc de fapt in magazin la momentul in care fac aprovizionarea. In principiu proprietatile maxime si le pastreaza semintele neprajite dar nu gasesc in magazinele noastre. Pentru asta trebuie sa ajung la plafar si nu intotdeauna reusesc. Si cele prajite sunt ok dar ceva mai putin valoroase nutritiv decat cele crude. Prin magazinele online , in special cele eco gasesti si neprajite.Daca totusi lui Matei ii plac si tu le consideri utile in alimentatia lui incearca sa gasesti unele nesarate sau daca nu gasesti limiteaza-i portia zilnica.Uite aici despre diferitele tipuri de semninte : http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=S%C4%83n%C4%83tate&s_id=62957&a=citeste [pk][flo]
Citat:
citat din mesajul lui mariana28
Buna seara!Mirta ce fel de seminte papa Eva? Banuiesc ca mieji , am incercat si eu sa-i dau lui Matei, ii plac foarte mult, dar mie mi se par prea sarati...Am pus si noi poze......Nu stiu daca le-a vazut cineva ca acum ma apuc de citit, doar am spicuit putin....Mari - mamica fericitaid="red"> de Matei Andrei id="blue">(30 noiembrie 2008) Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!
align="right" id="quote2">Alina [9cer] mama de [zana] Eva Ioana (17.10.2008) http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiqhttp://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEvaCopilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Corina ti-am dat FW pe mail la ce a scris mamicuta noastra draga.

Mi-e rau...cred ca ma ia si o raceala...asara am bagat Fervex si la 23 ma luase somnul, dar Sara s-a jucat pana la 24.45 [bang]a dormit de la 17.20 pana la 19.30 si era fresh.Am dormit cu plapuma in cap ca simteam frig la partea cu maseaua...ma durea si urechea...

Azi ne-am trezit la 10.30 si nu mi-au stta picioarele...maine e ziua mea si avem musafiri...eu beau suc ca i-au antibiotic [alcool]

L-am trimis pe sot la cumparaturi si cand vine trebuie sa ma apuc sa pregatesc papa pt. maine, sa bag aspiratorul, sa ma spal pe cap si sa ma aranjez un pic...asta daca nu pic.Am o senzatie tare nasoala, moleseala, durere de cap (dar nu mare), durere surda de masea...de mancat pe partea aia nici vorba [bang], iar pe cealalata parte...si mai si [bang]deci cred ca voi ajunge sa pap cu paiul sau pasat...fac schimb cu Sara..ea papa bucatele de cateva zile asa ca....

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...