chimere Publicat Ianuarie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2010 Am auzit acum cativa ani in Romania ca un chirias dupa ce a inchiriat timp de un anumit numar de ani o locuinta are drept de a revendica proprietatea acelei locuinte. Nu stiu daca e adevarat sau nu, mie personal mi se pare absurd. Eu am un apartament in Romania pe care l-am inchiriat acum mai multi ani unui student, de atunci el s-a casatorit si locuieste cu sotia in apartamentul respectiv. Contractul de inchiriere initial a expirat de mult si n-a fost reinnoit, ei doar au continuat sa stea acolo si sa plateasca fara contract. Mama mea se ocupa de chirie si de restul problemelor acolo. Si acum catava vreme, ei au luat hotararea sa schimbe yala si sa nu-i mai dea mamei o cheie, iar sotia chiriasului i-a spus mamei mele ca ei stau de mult timp acolo, si ca au drepturi legale asupra apartamentului pentru ca au platit chirie in tot acest timp si e ca si cum ar fi cumparat deja mai bine de jumatate din apartament sau mai mult, si ca e ca si cum ar fi al lor . Stie cineva care sunt drepturile chiriasului, si daca chiar are dreptul de proprietate asupra apartamentului dupa o perioada indelungata de inchiriere?! Multumesc pentru raspunsuri! Don't take life too seriously... it's only temporary. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.