Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cand se aude inimioara

Recommended Posts

buna, poate reusiti sa ma lamuriti si pe mine- caci am tot cautat pe pe net si nu gasesc nimic; sunt insarcinata-dar nu stiu sa va spun exact in cate sapt- toate calculatoarele de pe net imi arata ca ar trebui sa am 7 sapt si cateva zile- dar am fost la dr. si nu se aude inimioara, dr spune ca e posibil sa fie sarcina mai mica de 7 sapt, dar nu s-a vazut nici macar embrionul- adica parca se vede ceva, dar e foarte mic, mic, mic. impreuna cu sotul meu am socotit ca am conceput bebele undeva in 5 dec, deci ar trebui sa aiba azi doar 5 sapt si 2 zile, nu?sau cum pisici se socoteste? ma ajutati cu cateva lamuriri, caci sunt foarte suparata ca nu se aude inimioara mai ales ca cumnata sorei mele a fost si ea la dr(a avut 8sapt)si nu i s-a auzit inimioara si a facut avort; este un bebe foarte dorit,si sunt foarte suparata si nelinistita[help]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cand ai avut ultima menstruatie si de obicei care e durata CM ? Ce dimensiuni ale sacului getsational ti-a trecut pe fisa ? Sacul Yolk se vede de obicei cam din 5 saptamani, insa draga mea, te-ai dus la un ecograf bun? 6 saptamani si 4 zile este varsta medie la care se aude inimiora, insa sa stii ca am mai auzit cazuri cand s-a auzit si un piculet mai tarziu

buna, imi pare rau dar nu am foarte multe informatii: stiu ca a luat ceva masuratori, si din cate am vazut a masurat sacul si e de 16 mm, iar in 29 dec cand am fost era de 8mm; acum eu am stat si am calculat: prima zi a CM a foat in 20 noiembrie, dupa cum a calculat si dr. bebe a fost conceput undeva in 5 dec, deci acum ar trebui sa aiba doar 5 sapt si cateva zile; ma gandesc totusi ca de asta nu s-a vazut nici bebele , caci era foarte mic; cred asta si eu foarte mult caci daca noi l-am conceput in 5 dec, in 21 dec am fost la dr, si nu a vazut sarcina la ecograf, ei in 29 dec a vazut sarcina, a zis ca e ok ca are 8mm si ca e intrauterina;si in 29 dec avea 3 sapt3 zile;iar in 15 ianuarie avea 5 sapt si cateva zile; voi ce spuneti? e mai mica de 6 sapt si de accea nu s-a vazut inca nimic, nu? ca chiar daca nu se aude inimia embrionul tot se formeaza, nu? sau exista posibilitatea ca nici embrionul sa nu se formeze? [help][help]

La mine a fost asa : sarcina prin fiv - ultimul CM 28 noiembrie, recoltare ovocite 13 dec, 15 dec ET -la 5 saptamani si 2 zile la eco se vedea decat saculet de 0.28cm - mai mic decat trebuia raportat la ultimul CM - era saculet de sarcina de 4 saptamani - asta a fost eco facuta pt a verifica ca nu e sarcina ectopica - d-na dr a fost calma ca recupereaza el -la 6 saptamani si 3 zile la eco era un bebe CRL de 0.28cm - mai mic decat trebuie dupa ultimul CM - era de 5 saptamani si 6 zile - si am auzit inimioara - 130 batai -la 6 saptamani si 5 zile - avea 0.36cm parca si 125 batai - la fel am facut ffff repede eco intai a vrut sa o facem abdominal dar nu a gasit nimic, nimic, mi se facuse inima cat un purice - m-am dezbracat tremurand toata -azi la 7 saptamani si 2 zile - 154 batai Ce fel e eco iti face doctorul? Ale mele sunt toate transvaginale!

buna, ecografiile sunt transvaginale, si d-na dr. are un ecograf 4D; nu stiu care sunt masuratorile, in 15 ian cand am fost am vzut ca a masurat saculetul si avea 16 mm, si a spus ca parca se vede ceva, dar daca varsta sarcinii se calculeaza data ovulatiei+2 sapt, atunci e mai mica sarcina de 6 sapt, nu? daca noi presupunem ca l-am conceput in 5 dec, in 21 dec cand am fost la dr nu se vedea sarcina iar in 29 dec cand am fost s-a vazut si avea saculetul 8 mm; acum eu ma intreb trebuia sa se vada ceva? un embrion mic, mic sau nu se vede inca nimic? este un bebe atat de mult dorit incat refuz sa cred altceva-- acest bebelus vine dupa interventii chirurgicale, si tratamente la sotul meu si nu vreau sa cred ca e cazul de o sarcina fara embrion; va rog sa-mi spuneti si parerea voastra, cam cate saptamani are sarcina: prima zi a ultimului ciclu a fost 20 noiembrie, si bebele zicem noi l-am conceput in 5 dec, ce spuneti?

• 4 weeks later...
Buna, ar putea va rog cineva sa ma ajute cu un raspuns/sfat? Am fost la eco transvaginala la 7 sapt si 5 zile de la UM: sac gestational 2,13 cm, CRL 4,6 mm, vezicula ombilicala 3,3 mm. Ceea ce ma nelinisteste e faptul ca nu a fost detectata activitatea cardiaca... :( La voi la cat timp s-a observat activitatea cardiaca(BCF) a embrionului? Majoritatea fetelor pe forumuri spun ca deja la 6 saptamani embrionul avea activitate cardiaca...S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie? Multumesc mult.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...