Anca Wish Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 Am tot citit pareri pro si contra referitoare la folosirea foliei de aluminiu in bucatarie. Pana la urma...e periculoasa sau nu. Si daca e, cu ce o inlocuiti voi? Spor la bucatarit si pofta mare![flo] [foto] "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 un doctor la a carui parere tin mi-a interzis orice produs ce contine aluminiu (inclusiv medicamentele). eu folosesc hartie de copt la fripturi si altele. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_alexia Postat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2011 unii sustineau ca exista o legatura directa intre aluminiu si alzheimer. altii spun ca nici vorba: http://www.alzheimer.ca/english/disease/causes-alumi.htm alte pericole nu cunosc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina.click Publicat Mai 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2011 Citat:citat din mesajul lui buliun doctor la a carui parere tin mi-a interzis orice produs ce contine aluminiu (inclusiv medicamentele).eu folosesc hartie de copt la fripturi si altele.align="right" id="quote2">Idem.Cel mai frumos martisor: Alexid="red"> 1 Martie 2011 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Publicat Mai 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 21, 2011 Hartia de copt poate fi folosita si pentru acoperirea mancarurilor atunci cand le bagam la cuptor? [foto] "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burtocika Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Si eu auzisem de asocierea foliei de aluminiu cu Alzheimer, dar numai in cazul in care este incalzita (adica bagat la cuptor). Nu stiu cat este de adevarat sau nu , dar eu am ales sa ma protejez si pt siguranta nu o folosesc deloc. Cu ce o inlocuiesc ? Cu nimic in mod special, doar evit retetele care o folosesc. Sa nu-mi spuneti ca nu sunt destule ... ***************************** Irina (2006) si [gravi] 27+ cu [fetita] mai coase cineva goblen ? cartile copilariei mele Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baditaflorin Postat Mai 24, 2011 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2011 Putem sa ne intoarcem la foaie... dar nu este asa de practica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Publicat Mai 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 24, 2011 Citat:citat din mesajul lui Anca WishHartia de copt poate fi folosita si pentru acoperirea mancarurilor atunci cand le bagam la cuptor?align="right" id="quote2">eu infasor friptura in hartie si o bag la cuptor. iese la marele fix. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Mai 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 24, 2011 ca sa obtineti acelasi efect de la hartia pergament ea se poate uda si apoi acoperiti tava sau cratita. in afara de faptul ca se muleaza mai bine uda, elibereaza si aburi in timpul coptului. Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Publicat Mai 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 24, 2011 ok, la cuptor merge de minune, dar pe gratar electric a folosit cineva hartia de copt/pergament? Adik pestele infasurat in hartie de copt si fript pe gratar electric/teflon merge? Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) ce mai fac eu Bibi David Bogdan Mihaita Ionut Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.