Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
Partea proasta e ca nu pot sa ma misc, suntem prinsi cu englezul (care insista ca e vina mea ca s-au stricat ieri avioanele [:D][:D]...nu numai ca a fost o defectiune la avion care a dus la 2 ore juma intarziere, dar spre avion cica s-a stricat si autobuzul![:D] John facea misto, zice ca e ca in filmul dracula...pe masura ce se apropia de castel i se mai strica aluia ceva la carutza...[:D])id="size1">
align="right" id="quote2">As putea sa iti sugerez si cand vin englezii la noi sa te concentrezi un pic, sa vedem ce iese? [:-@]pozePovestea nasterii
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Am citit ce ati mai scris, vrabiuto ce sa-ti spun, oricare dintre cele doua tabere e mai buna decat nici o tabara [:D] deci fie la Busteni, fie la Azuga poate ne intalnim si cu Lia. Eu am experiente foarte bune cu toate taberele organizae de gradi, singura experienta neplacuta am avut-o cu cantonamentul de karate cand fi-miu nu s-a spalat deloc (ma rog, cu exceptia antrenamentului in piscina, dar ala nu se poate numi spalat). Mai vorbeste cu gradinita si vezi ce si cum. Eu imi asum raspunderea sa am grija de ea daca o lasi la Busteni cu noi, dar pentru Teodora parca-mi e frica sa nu o apuce jalea dupa mami (e totusi micuta la 2 ani jumatate). Andries
align="right" id="quote2">am vorbit cu Lia si vrea sa mearga in tabara cu colegii ei de gradi, dupa cum ma asteptam [:)] in privinta organizarii si a calitatii serviciilor nu am retineri, s-au mai facut tabere acolo si totul a fost foarte bine. copiii vin fara parinti, dar cu educatoarele din timpul anului, asa ca va fi o despartire de casa mai usoara (e prima tabara). sper sa ajungem si la voi in vizita intr-o zi. pe Teodora am decis sa o duc la bunici la munte primele 2 saptamani din august, iar apoi le las pe amandoua la ai mei iar noi plecam la Copenhaga (de data asta nu ne mai congelam [:D]). si asta a fost luna august, dupa care incepe scoala [alcool]

fac cap nou [:D]

giast a momant pliz [:D]

acilea:

capitolul 73id="red">

[pk]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red">

______________________________________________id="red">

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVIDid="blue"> [flo2]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...