Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum inveselesc o tinuta?

Recommended Posts

Am si eu nevoie de niste sfaturi. Mi-am cumparat pentru botezul lui fii-miu rochia asta:

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_008010432965_-1?breadcrumb=Home%7EWomen%7EOccasion+%26amp%3B+evening+wear

doar ca a mea nu are bretele. Recunosc ca nu prea imi place culoarea, mi se pare prea mohorata, as fi vrut ceva mai vesel. Cum pot sa o mai inveselesc un pic? La gat as vrea sa port un colier de aur pe care l-am primit de la sotul meu. Ce culoare de pantofi/sandale ar merge? Negrul cred ca ar face tinuta si mai sobra. Si pentru machiaj, in afara de un gri-argintiu, mai merge si alta culoare? Multumesc!

Mami de Miruna si de Vladut

Poze:

http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Foarte draguta rochia, s-o porti cu placere!

As sugera niste accesorii roz pal sau rosii: cercei, colier, pantofi; eventual o gentuta alba. Machiaj cu tenta roz, oja roz pal. Gri cu rosu/roz e una din combinatiile mele preferate.

N-as purta nimic galben, deci exclus colierul de aur.

I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read, and all the friends I want to see. (John Burroughs)

FF frumoasa rochita...nu am terminat artele plastice dar eu asortez griul cu verde crud,galben pai sau un roz fuksia

Incearca cum am facut eu am asortat salul meu verde crud la o tinuta gri

Vezi dat oricum rochita e superba[flo]

Eu as coase in mijlocul florilor doua perlute mici verzi de exemplu as purta un sal transparent verde as pune ciorap culoarea piciorului si pantofi de antilopa gri...si as purta manusi scurte...ti ar da un aer putintel retro culoarea salului

Oricum nu mi as pune bijuterii la git poate niste clipsuri mici de culoarea salului

Cum esti la par ai parul lung ,scurt ,ce culoare??

Cum te coafezi ?[flo]

poti purta o esarfa/shal pe umeri, din material similar rochiei, nuanta fuchsia, ruj fuchsia, sandale/poseta plic idem. Make-up-ul depinde f mult de culoarea ochilor tai, in primul rand. nu cred ca merge colier de aur...mai degraba niste perlute fine, sau ceva argint marcasit, cristale svarowsky

Am ochii albastri, parul e un blond mai inchis, de lungime medie, tuns in trepte. O sa il aranjez cu peria, nu il prind ca e prea scurt. Botezul va fi pe 4 iunie, ma gandeam sa imi cumpar niste sandale, dar alea trebuie purtate fara dres. Sau mai bine pantofi? A, si stiti pe unde ar trebui sa ma duc pentru pantofi? Esarfa simpla pe unde gasesc? Ce am vazut eu la Accessorize, de exemplu, aveau model, nu erau intr-o culoare. Stau cam prost cu timpul liber si nici nu mai e mult pana la botez asa ca as prefera sa merg direct "la tinta". Multumesc.

Mami de Miruna si de Vladut

Poze:

http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

io as incerca sa gasesc ceva asemanator , niste bratari late de cristal si perle - le-as combina cu bratari mai subtirele si le-as purta pe ambele maini (cam zece cm asha). nici un colier. cercei discreti.

si pentru ca te banuiesc mai jucausa :) mi-as pune ceva in par. daca ne spui ceva despre paru' tau poate gasim ceva impreuna

Poate gasesti ceva asa pentru pantofi, sau ceva cu toc mai mic. Deoarece rochita e deosebita si probabil vrei sa iasa in evidenta, in special detaliul floral, probabil ca ar fi bine ca celelalte accesorii sa fie mai discrete. Cercei mici cum au zis si fetele, esarfa da, insa trebuie sa te gindesti si cit de comfortabil o sa fie s-o tot aranjezi (daca ocazia era alta, o nunta sau petrecere ar fi fost mai usor de purtat). Asta depinde de tine si de gusturile tale, bineinteles.

I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read, and all the friends I want to see. (John Burroughs)

Frumoasa rochitza! E drept ca nici eu nu as asocia-o cu lantisor sau altceva de aur. Cred ca ar merge bine cu niste pantofi precum cei din link-ul Delidanei.

Imi permit sa cer si eu un sfat aici, vazand ca intra lume care se pricepe, sa nu mai deschid topic nou: tocmai mi-am luat o rochie de un ciclam turbat sau roz fucsia, cum sa-i spun? Cam asa e culoarea. Lungimea e medie, mai degraba scurta decat lunga. Acum sunt un dubiu, habar n-am ce sa port in picioare. Voi ce ati zice ca merge? Ceva neutru, alb, argintiu? Cu negru ar fi prea vulgar, parca. Sau sa merg pe un contrast puternic, verde, turcoise? Sandale sau pantofi? Poate ma ajutati cu niste sugestii...

Eu as merge pe ceva nude (culoarea pantofului) in ambele variante, si pt rochita gri si mai ales pt cea fucsia. Depinde ce se vrea a fi scos in evidenta, ori pantofii, ori rochia, ambele nu merge. Ilinca, rochia cum e, ce material?

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

povestea nasterii Mirunei, filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX[foto]id="Comic Sans MS">

Ilinca, io nu-ti raspund pentru ca ma pricep :)

rochia ta turbata (ciclam turbat) as combina-o turbat!

cu pantofi inspirati de katy perry imi amintesc cand acum aproape osutasicevadeani :) de un revelion io si o prietena am maruntit globuri de sticla de craciun si am lipit cioburile pe pantofi; si ce furori am starnit! id="size1"> si unghiille la fel

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...