Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

HEMOROIZII DE LA NASTERE

Recommended Posts

fete care ati nascut natural vreau sa va intreb ceva:

voi aveti hemoroizi?sau...ii mai avet inca??? eu am doi si vad ca nu se retrag...s-au retras un pic..insa nu de tot...sunt moi, nu ma dor..insa partea intre duamna si anus...e un pic rigda..si parca umflata..in cat timp se retrag hemoroizii astia? eu ma dau acolo cu hermozom...id="size3">id="green">

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

dupa o nastere naturala si un bebe de 4 kg, am ramas cu un snop de hemoroizi, care in timp s-au "retras" in sensul ca nu sunt asa umflati si nu deranjeaza. revin in situatii de stress sau cand vor ei.......eu dupa nastere i-am tratat cu supozitoare CARPICON. exista si varianta crema! sa stii ca baile de sezut cu ceai concentrat de pelin fac minuni!

mai exista si schema de tratament cu detralex! sanatate!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! id="Georgia">id="size1">id="purple">

Mychy, nu stiam ca pelinul ajuta...ajuta in ce sens?se retrag, micsoreaza, sau cum??

Oricum cred ca in sarcina astfel de bai sunt super contra-indicate, dar e bine de stiut pe viitor.

Eu m-am pricopsit cu doi hemoroizi de la nastere, doar ca habar nu am avut de ei, pana cand mi-a spus medicul ce mi-a facut colonoscopia ca-i am.

Insa in aceasta sarcina, cum am probleme cu tranzitul, se pare ca unul din ei s-a umflat, nu stiu exact de ce s-a revoltat in asa hal, cert e ca nici sa merg pe strada nu mai pot, de durere nu mai zic...inca nu i-am spus medicului, la urmatoarea consultatie am sa ii cer ceva, un unguent.

Daca stie cineva un leac babesc, un remediu, eu sunt dispusa sa incerc!

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexanderid="blue">id="size2">(4.08.2007) si fericita [gravi]26+cu...Albastrica/Luanaid="blue">id="size2">

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"

Allan Kardec

Eu m-am pricopsit in timpul sarcinii cu niste hemoroizi cumpliti, din cauza carora trag ponoase groaznice si acum, la aproape 6 ani dupa ce am nascut. Din cate stiu nu se retrag de la sine, doar ca pot sa nu se inflameze si atunci par mai mici si mai moi.

Daca suferiti de asa ceva trebuie sa va feriti de frig - sa nu va asezati pe rece, sa nu umblati fara papuci pe gresia sau parghetul rece, sa incercati sa nu iesiti in frig. Trebuie evitata consitpatia - se poate manca salata verde, compot sau prune uscate, fructe (mai putin banane), paine integrala, cereale, iaurt, sucuri proaspete de fructe, ceai verde. Trebuie evitat, mai ales in timpul crizelor, statul indelungat pe scaun. Dintre tratamentele naturiste care au dat, cat de cat rezultate, au fost baile de sezut cu marul lupului sau musetel, supozitoarele cu propolis de la magazinele naturiste, cremele cu muguri de plop. Trebuie sa aveti foarte mare grija pentru ca, daca hemoroizii se inflameaza si defecatia este dureroasa, exista reflexul de a strange muschii de acolo si va puteti pricopsi si cu fisuri anale, groaznic de dureroase. Stiu din experienta proprie [q]

Mamica de spiridusid="red">

De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.id="navy">id="Georgia">

LICURICI – ETERNA LUMINA; id="black"> id="Arial Black">

NOIid="navy"> [grup]

Spiridusul meu drag id="red">id="Arial Black"> [i]

Si eu am ramas cu un hemoroid mare. Nu doare, dar daca-s constipata sangereaza. Prima data am crezut ca mi-a venit Mosh Craciun, asa umplusem WC de sange. Mama il are si acum pe-ala de cand m-a nascut. Nush ce sa zic, daca nu te doare si nu sangereaza io zic sa nu-l operezi. Hemorzon dau doar cand imi sangereaza.

Monica mami de [copil] cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

id="blue">

Citat:
citat din mesajul lui danitin
Trebuie sa aveti foarte mare grija pentru ca, daca hemoroizii se inflameaza si defecatia este dureroasa, exista reflexul de a strange muschii de acolo si va puteti pricopsi si cu fisuri anale, groaznic de dureroase. Stiu din experienta proprie [q]Mamica de spiridusid="red">De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.id="navy">id="Georgia">LICURICI – ETERNA LUMINA; id="black"> id="Arial Black">NOIid="navy"> [grup] Spiridusul meu drag id="red">id="Arial Black"> [i]
align="right" id="quote2">Asta am patit eu zilele astea, e f nasol, mi-au dat lacrimile de durere, unde mai pui ca eram pe strada, iesisem la cumparaturi, si in drum spre casa, ptr ca mergeam...ciudat[:I], m-a oprit o doamna sa ma intrebe daca am contractii, daca vreau sa sune salvarea[alcool].Am stat asa cu durere cateva zile, ptr ca nu stiu ce pot face, medicul meu e in vacanta pana pe 25, la altul nu stiu unde sa merg, la spital public nu merg nici batuta[q]...Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexanderid="blue">id="size2">(4.08.2007) si fericita [gravi]31+cu...Albastrica/Luanaid="blue">id="size2">"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...