Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum ii facem sa tina sosetele in picioare?

Recommended Posts

Dragi mamici (ca taticii nu prea au experienta in asa ceva), cum ii determinam pe cei mici sa tina sosetutele in picioare? De vreo ora ma chinui cu fiica-mea (1 an si 3 luni): eu ii pun sosetele, ea le scoate. Ii spun ca nu e voie si parca face misto de mine [:D]. Rade si pana sa ajung eu la ea, le-a si scos pe amandoua deodata [bang]. Deja sunt exasperata. As fi lasat-o cu picioarele goale, dar deja in 5 minute erau reci. Pana acum am mai avut niste pantaloni cu labuta, dar de azi dimineata a murdarit 3 perechi (ne-au mai ramas de anul trecut 5 perechi si 2 erau deja in cosul cu rufe murdare, iar de spalat, pana luni, nici nu poate fi vorba [q]) si nu mai gasesc in magazine pantaloni de-astia pe masura ei (nu ca ar fi foarte mare ca dimensiuni). Am cautat deja in toate magazinele de profil, pe care le stiu, din oras. Deci, ceva idei, trucuri, etc? Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dar de ce sa-i determinam sa le tina in picioare?[:)] Ca le devin reci picioarele nu-i un argument, daca le-ar fi frig le-ar accepta. De cand a reusit sa-si scoata singura sosetele (nu mai stiu exact la ce varsta, probabil vreo 10 luni) fiica-mea nu mai suporta sosete in casa, cum i le puneam cum le scotea. Daca i le pun si le scoate, e clar, nu vrea, nu insist. Maica-mea se oripileaza:"vaaai, cu piciorusele goale pe gresie?!" Pai da, ce sa-i fac? Eu sunt friguroasa, de multe ori si vara stau cu sosete prin casa, dar daca ea se simte bine fara, asta e, treaba ei. Pe la un an cred ca toti au o fixatie sa-si scoata sosetele, ulterior le mai accepta cand au ei chef[:D].

pai depinde cate grade ai in casa. eu am peste 24 - stau la ultimul etaj-asa ca nici nu ii mai dau sosete.nici pantaloni uneori [:D] dc e rece..desi..la vremea asta , ma indoiesc, pune-i atunci niste sandalute deasupra. iarna dresuri lungi. papuci de casa. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Nici bebe-ul meu nu accepta sosetele- Nu stiu de cate ori nu m-am trezit ca treceam cu carutul pe langa ele nu-i trebuie mai mult de o fractiune de secunda sa si le scoata. Probabil se simt mai bine asa, mai liberi . Nu cred ca ar trebui sa-ti faci prea multe probleme , a venit oricum vremea calda . mami fericita de Giuliano (07.07.2010) [copil][avion] [pool][loveyou] http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Este doar o perioada,o sa-i treaca.Am trecut si noi prin asta,i-am luat niste botosei,cum sunt cei de la gradi..si i-am dat pe piciorul gol.Pe el l-a apucat asta toamna,deci era rece..De cand a dat caldura umbla in body cu maneca scurta prin casa si in picioarele goale..S-a obisnuit cu ele si acum nu mai protesteaza,insa il las eu asa pt ca e cald si daca eu stau fara,nu mi se pare ok sa-i pun lui :) Referitor la spalat,nici eu nu spal de sarbatori,daca stiu de ele evident:),dar mi s-a intamplat sa spal o data-de doua ori pt ca nu mai aveam cu ce-l imbraca si prefer sa-mi fac eu pacate decat sa tin copilul dezbracat. [URL="http://community.webshots.com/user/leditia"]POZE CU NOI[/URL] [mamica] de David Christian[copil] [URL="http://negusdavidchristian.blogspot.com/"]Speranta si incredere pentru David[/URL] [URL="http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=&SearchStr=&AllAnyExact=all&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=pt+David&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&OrderBy=end_asc&MaxResults=10&sbmtAdvSearch=%3E%3E#results"]Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.[/URL]

Aveti grija totusi daca le dati dresuri sa fie cu "buburuze" de-alea antiderapante in talpa, ca aluneca groaznic pe parchet si gresie altfel[q]. Ideea cu sandale in casa nu mi se pare buna, cred ca e groaznic de inconfortabil sa stai incaltat in casa, mai ales copil fiind. Eu prefer sa stea cu laboantzele goale cand vrea ea decat sa stiu ca baga viteza prin casa si aluneca din cauza ciorapilor.

Si fetita mea si le dadea jos cand era mica. Acum, la 2 ani si 3 luni, insista sa o imbracam cu ciorapi lungi si sosete, ca si iarna, desi afara e cald. Abia o convingem sa renunte macar la unii, preferabil ciorapii lungi, daca nu, macar la sosete. Parerea mea e ca, copiii au mereu momente cu tot felul de toane. Apar din senin si dispar tot asa dar doar ca sa faca locul altor mofturi si idei nastrusnice, asa, ca sa nu ne plictisim[:)]. Daca ai covoare pe jos eu zic ca nu-i va fi frig, mai ales ca s-a incalzit vremea.

ilinca, dar de ce draga sa fie groaznic de inconfortabil??????de altfel sunt ortopezi care recomanda incaltari copiilor pana la o anumita varsta. si am zis sandale, tocmai ca sa fie ceva cureluse..nu am zis adidasi.. si la gradinita stau incaltati in grupa.. eu nu il tin pe al meu incaltat. era o idee pt cine a intrebat. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...