Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Recommended Posts

[majoreta][majoreta][majoreta]FELICITARI DASTEFA si DANUTZA84!!![majoreta][majoreta][majoreta]id="red">id="size3">
[ruga][ruga][ruga] ADINA_BULINA!!!LALITICA2000!!!id="red">id="size3">[ruga][ruga][ruga]

[bis][bis][bis] BUN VENIT PE LUME! [bis][bis][bis]id="red">id="size4">
Miruna [bb]id="red"> de mami Dastefa
id="size2">
Ivan Matei [bibe]id="blue"> de mami Beatrice
id="size2">
Rebecca Maria [bb]id="red"> de mami Maria11maria
id="size2">
Iris Ema[bb]id="red"> de mami Cris.dogarel
id="size2">
Andrei Vlad [bibe]id="blue"> de mami Nicolcris
id="size2">
Andrei Ioan [bibe]id="blue"> de mami Ratusca Mica
id="size2">
Radu Stefan [bibe]id="blue"> de mami Amir 10
id="size2">
Sara Maria [bb]id="red"> de mami Pinguin roz
id="size2">
Maia Teodora [bb]id="red"> de mami Sagetutza
id="size2">
Rares [bibe]id="blue"> de mami Unboticutz
id="size2">
Maria [bb]id="red"> de mami Iuliapb
id="size2">
Dragos-Andrei [bibe]id="blue"> de mami Ale1212xa
id="size2">
Letizia [bb]id="red"> de mami Vikinga
id="size2">
Arthur [bibe]id="blue"> de mami Danyelana
id="size2">
Maria [bb]id="red"> de mami Tana
id="size2">
Alexis [bibe]id="blue"> de mami Cristies
id="size2">
Alexander Gabriel [bibe]id="blue"> de mami Mamidepuiuti
id="size2">
Alexandru Lucian [bibe]id="blue"> de mami Roco1617
id="size2">
Ioana Teodora [bb]id="red"> de mami Oana80
id="size2">
Vlad Stefan [bibe]id="blue"> de mami Mcrissa
id="size2">
Lara Ada-Marie [bb]id="red"> de mami Aylin_tarcan
id="size2">
Luca [bibe]id="blue"> de mami Decenuela
id="size2">
Natalia [bb]id="red"> de mami Iudita
id="size2">
Diana [bb]id="red"> de mami Rox_y
id="size2">
Dragos Andrei [bibe]id="blue"> de mami DandanaG
id="size2">
BB de Lumsta [bibe]id="blue"> de mami Lumsta
id="size2">
Emanuel[bibe]id="blue"> de mami Ematimerman
id="size2">
Vlad[bibe]id="blue"> de mami Irrinaa
id="size2">
Loredana Gabriela [bb]id="red"> de mami Prettybaby
id="size2">
Florin Cristian[bibe]id="blue"> de mami Micky_mika
id="size2">
Nicholas Ellan[bibe]id="blue"> de mami Simonette
id="size2">
Luca Alexandruid="blue"> [bibe] de mami Lillykaid="size2">
Katya Natalia si Sofia Alenaid="red"> [bb][bb] de mami Lariselid="size2">
Tudor Andreiid="blue"> [bibe] de mami Andre_linaid="size2">
PROGRAMARI NASTERI:id="blue">
id="size2">
[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]
Ayanna_xemid="red"> - 19.01.2010 dr. Eliza Margina, Spitalul Judetean Piatra NeamtAlexia28id="red"> - 22.01.2010 Bubu_buid="red"> - 23.01.2010 Lucia2000id="red"> - 22.01.2010 dr. Teodora Dragu Spitalul Judetean Ilfov(fostul TITAN)Alexutzzzaid="red"> - 25.01.2010 ora 8:00 dr Alexandru Dinu Euroclinic BucurestiTomacaid="red">- 27.01.2010 dr Diana Gheorghiu SF PANTELIMON BucurestiVi4iid="red"> - 03.02.2010 dr Iorgacopoulos, Spitalul de Stat "Elena", GreciaBlue_Flowerid="red">- 08.02.2010 Med Life, Bucuresti

Asa a inceput odiseea noastra id="teal">Si am tot continuat...id="teal">
1id="teal">; 2id="teal">; 3id="teal">; 4id="teal">; 5id="teal">; 6id="teal">; 7id="teal">; 8id="teal">; 9id="teal">; 10id="teal">; 11id="teal">; 12id="teal">; 13id="teal">; 14id="teal">; 15id="teal">; 16
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 205
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Fetele multumesc pentru sfaturi.[pup]Imi pregatesc geanta, iar daca mai comenteaza vreun "atotstiutor" de pe langa mine ceva il aduc rapid la forum sa citeasca ce-ati zis voi si sa nu-mi mai zica ca am io "idei crete" de gravida.[alcool]

[gravi] 39+ id="red"> cu strumfita [fetita] Daria-Ioana id="red">

burtica...fara ochi

burtica...cu ochi

Revelion 2010

CRISTIES geanta mea e cat postul pastelui pt ca am si kitul pt recoltarea celulelor stem.

SORINA eu iubesc pisicile, am crescut generatii de pisici, dar parerea mea este ca ar fi bine sa o dai. Parul de pisica e periculos pt noi daramite pt bb. Si gandeste-te ca bb o sa cresca, o sa alerge dupa pisica, va pune mana pe ea, apoi in gurita...i tu nu poti sa il supraveghezi chiar tot timpul. Asta zic eu dar tu faci cum crezi ca e mai bine, mai ales ca nu e usor sa te desparti de un animalut drag.

[gravi] 38+ [fetita] (Amaris-Stefania)

AMR maxim 2 saptamani!

poze

Daca si o iubitoare de pisici ma sfatuieste sa o dau...inseamna ca soarta ei e pecetluita....[pis] o sa plece...[q]

Ma gandeam sa fac lucrul asta pana la urma....i-am cautat si o noua familie...si mai ales ca nici prietenul meu nu o sufera...nu o lasa sa stea nici macar pe podea...doar in scaunul ei are voie.

Sanatatea copilului e mai importanta decat pasiunile mele...asa ca...

hai ca schimb subiectul un pic....am primit in primele luni de sarcina un album pt bebe....foarte frumos....cu niste ilustratii super.... Din acela in care ii pui tot felul de lucruri: prima eco, suvite de par, amprenta mainii si piciorusului..etc... si in care scri tot felul de amintiri si impresii ca proaspata mamica. Abia astept sa se nasca bebe si sa incep sa completez albumul.[:D][pk]

[gravi] 35+ [baietel] Luca Stefan

ayana xemid="red"> si la Iasi am auzit povestea asta cu sacosele-mi se pare o tampenie

cum sa fie mai bune 3 sacose care se rastoarna decat o geanta?

chiar vorbeam cu Amir9colega noastra de odisee) si zicea la un moment dat de sacose dar nu am dat atunci atentie

eu oricum mi-am pus totul intr-o geanta si pun si cateva sacose in geanta pt cazul ca se adevereste tampenia asta

cum e pe la celelalte maternitati?

la noi taticii nu pot intra DELOC la bebelushi si e cu semnul intrebarii si daca va reusi sa ajunga la terapie intensiva

cica e din motiv de gripa porcina

Mihaela [gravi] 38+[fetita] Miruna id="red"> si [copil] Daria-Stafaniaid="red">-16.11.2006

asa creste Daria id="size3">id="red">

[hopsieu]Pot sa mai spun 'neata????[:I]

Am dormit atat de mult ca ma dor si oasele care nu ma dureau de la sarcina...[:I] Dar ma rasfat acusica cu o baita in cada pe care o pandesc de la inceputul sarcinii[:D]

Am citit din urma si incerc sa vad ce-am retinut. In primul rand:

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

HAI DANUTZA!!! HAI BB MIC!!!

HAI DASTEFA!!!TINEM PUMNII STRANSI MAINE!!!!

Ayana, eu am deocamdata bagajul intr-o sacosa din aia mare de Carrefour, nu stiu ce capacitate are, dar e f mare, o sa-l trec in geanta, probabil, cand plec la spital. Dar eu am facut o punga mai mica, cu lucruri care imi trebuie la inceput: o camasa, halat, papuci, cateva torsoane si tampoane, o paturica absorbanta, chiloti, sosete...(nu-mi mai amintesc altceva) pe care sa o iau cu mine cand ma internez, iar restul bagajului sa mi-l aduca sotul atunci cand o sa ma duc in salon, sa nu-l car pe la sala de nasteri dupa mine si sa-i duc grija[:)]

Sorina, si eu am avut o pisicuta, am dat-o de ceva timp cand a inceput sa ne strice mobila si am fost varza o perioada, am iubit-o tare mult, dar sunt convinsa ca e mai bine fara ea in casa, si pentru bb si pentru parinti, asa ca daca ai unde sa o duci sa fie ingrijita...plus ca si ea e mult mai fericita acolo unde a ajuns, la soacra mea la casa, e mult mai energica, si e o pisica normala, nu alintata cum era la mine[:I]

E tare aiurea cu anestezia lui Bea, mai ales ca a nascut totusi la spital privat, plateste o suma de bani, ma gandesc ca ar fi putut sa-si dea mai mult interes pentru confortul ei[bang]Probabil ca de aici provine diferenta de pret dintre spitalele private din Buc si cel din Baia Mare, ca pe fetele de aici le-am tot auzit mergand si discutand o gramada cu cei de la spital, asa incat sa fie cat mai multumite[:)] Bine ca a trecut totul, o sa se refaca incet-incet si o sa uite greul cu bb grasun in brate[olala]

Sa inteleg ca nu a nascut nimeni la Cantacuzino????[alcool]o sa fiu in spital doar eu si tantile de etnie????[alcool]

[gravi] 36+ [fetita] Maia Ilinca

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...