Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vopsea de par naturala in timpul alaptarii

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Incearca Korres. S-a vorbit foarte mult despre ea la subiectul 'cea mai buna vopsea de par' de pe pagina 2. Nu e chiar ca henna de naturala, dar 90% este si din ingredientele chimice nu fac parte amoniacul si nici parabenii. __________________________________________________ Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh
Distribuie pe alte site-uri

sincera sa fiu nu vad care ar putea fi procentul de substante chimice - amoniac si nu numai - care se absorb prin scalp si fire de par care apoi ar putea ajunge la bebelus, prin excretie, in laptele matern. la 2 procese fizologice greoaie si un timp de expunere de maxim 45 de minute, eu m-am vopsit linistita cand alaptam, ambii copii. in plus, nu am vazut vreun studiu serios care sa imi demonstreze ca vopsitul parului aduce ceva probleme. Roxana

Am folosit eu Korres, nici urma de acoperire a firelor albe[q] Si este 50 ron tubul. Am ales `Korres nu pt ca as alapta (nu m-am gandit ca ar fi probleme), ci pt ca doream ceva cat mai natural pentru mine. Insa, la multe fire albe, probabil nu este cea mai potrivita vopsea. Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...