ancadragoman Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Asa mi-a spus dr azi si ne-a dat antibiotic +aerosoli. Vreau sa va intreb cat este de grav ,intreb pentru ca eu nu am mai trecut prin asta si pana acum nu i-am mai dat niciodata antibiotic.. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!id="red"> Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisam102 Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Este destul de grav daca nu se trateaza. Nu o lasa sa doarma pe spate. E ceva cu aprindere la plamani. Multa sanatate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Multumesc mult pentru raspuns,o sa fiu atenta la cum doarme . Pana acum nu a facut febra si probabil din cauza asta a spus ca este la inceput.[flo] anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!id="red"> Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Citat:citat din mesajul lui narcisam102Este destul de grav daca nu se trateaza.Nu o lasa sa doarma pe spate. align="right" id="quote2">De ce? Am marfa la bazar umanitar DC id="red">Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisam102 Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Pt ca cica se face aprindere la plamani. Nu stiu sa-ti explic...ca nici mie nu mi-a explicat nimeni. Asa mi-a zis dr cand a racit asta mic mai rau. In agitatia de atunci nu am intrebat de ce... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kid Postat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2011 Anca, da-i tratamentul prescris, apoi mergi iar la control. Sigur va fi bine. Multa sanatate! edit: sa-i dai Mariei si biotics pe langa antibiotic. Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007) [comoara][grup] Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Mi-a dat augumentin la 12 ore+biotics la 3 ore dupa augumentin(este ok asa?) Aerosoli cu fixotide si ser+ ambroxol. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!id="red"> Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 Citat:citat din mesajul lui narcisam102Pt ca cica se face aprindere la plamani. Nu stiu sa-ti explic...ca nici mie nu mi-a explicat nimeni. Asa mi-a zis dr cand a racit asta mic mai rau. In agitatia de atunci nu am intrebat de ce...align="right" id="quote2">Inteleg sa il asezi pe-o parte daca are nasul plin de muci si sa poata respira mai usor asa, dar explicatia cu 'aprindere la plamani daca doarme pe spate' mi se pare cel putin ciudata Am marfa la bazar umanitar DC id="red">Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Publicat Mai 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2011 cu muci nu o las ca sta la aspirator ,acum sa vedem[pup] anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!id="red"> Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.