Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sindicatele ies in strada

Recommended Posts

Azi au anuntat ca de saptamana viitoare incep iar protestele si grevele.La fel si pensionarii.Am sperat(cu inima frinta c-a iesit tot Basescu)ca totusi dupa alegeri ne va fi mai bine.Si ce facem?Raminem cu speranta.Eu deja mi-am depus dosarul la banca pentru reesalonarea ratelor.Si ca mine sunt foarte multi in tara asta.Iar cei de la putere vorbesc cu atita nonsalanta despre 100 000 de disponibilizari.Si pe buna dreptate ca boala secolului 21 este stresul.Stresul ne maninca de vii.Ne ataca tot organismul.Si noi raminem doar cu speranta intr-o viata mai buna,macar pentru copii nostri.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui mireluta39
Azi au anuntat ca de saptamana viitoare incep iar protestele si grevele.
align="right" id="quote2">In sfarsit! Era si timpul!Presimt ca o vom duce cu totii ca-n rai!RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Citat:
Azi au anuntat ca de saptamana viitoare incep iar protestele si grevele.La fel si pensionarii.Am sperat(cu inima frinta c-a iesit tot Basescu)ca totusi dupa alegeri ne va fi mai bine.Si ce facem?Raminem cu speranta.Eu deja mi-am depus dosarul la banca pentru reesalonarea ratelor.Si ca mine sunt foarte multi in tara asta.Iar cei de la putere vorbesc cu atita nonsalanta despre 100 000 de disponibilizari.Si pe buna dreptate ca boala secolului 21 este stresul.Stresul ne maninca de vii.Ne ataca tot organismul.Si noi raminem doar cu speranta intr-o viata mai buna,macar pentru copii nostri. www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]
align="right" id="quote2">Cu toata parerea de rau pentru situatia ta si a foarte multor romani, tu ce speri? Ca daca ies in strada toti cei numiti de tine se schimba ceva? Cum?

Mai,dar tari in gura sunteti voi,astia,pro-Basescu.Dar nu uitati,orice lucru are un inceput si-un sfarsit pe lumea asta.Si va veni si sfarsitul erei basesciene pana la urma.Iar iesirea sindicatelor si pensionarilor in strada poate fi inceputul acestui sfarsit,niciodata nu sti ce-ti aduce ziua de maine,cu toata flacara lui violeta si toti paranormalii lui.Furia maselor de oameni(impinsi catre saracie) n-o poate opri niciun Aliodor.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Nu trebuie sa fii fan Basescu ca sa-ti dai seama ca indiferent cine venea la Cotroceni si indiferent de guvern masurile ar fi fost aceleasi si saracia lucie.

Se numeste criza economica.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Citat:
Mai,dar tari in gura sunteti voi,astia,pro-Basescu.Dar nu uitati,orice lucru are un inceput si-un sfarsit pe lumea asta.Si va veni si sfarsitul erei basesciene pana la urma.Iar iesirea sindicatelor si pensionarilor in strada poate fi inceputul acestui sfarsit,niciodata nu sti ce-ti aduce ziua de maine,cu toata flacara lui violeta si toti paranormalii lui.Furia maselor de oameni(impinsi catre saracie) n-o poate opri niciun Aliodor.
align="right" id="quote2">Moama, ce limbaj !!! [soc]Tu ce ai vrea, de fapt ? Sa-l dea jos pe Basescu pensionarii si somerii ?! [bibe] Si cine sa fie presedintele tarii ? Anarhia ? [alcool]allintaA fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...