Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna, Am un bebelus mancacios tare. Azi a implinit 7 luni si as vrea sa stiu ce greutate ar tb sa aiba bebelusul la varsta asta? S-a nascut la 36 saptamani cu 3180 gr si 50 cm iar acu are 76 cm si 99oo gr. Asistentele in spital mi-au spus ca e gras, medicii ca e dolofanel. Ce-i drept are falcute da in rest arata normal(un medic mi0-a zis ca arata ca un copil de 9 luni).Deci lamuriti-ma va rog. Multumesc [bibe]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Exact dimensiunile copilului tau le avea al meu la un an si doua luni( acum are 1 si 4 luni), dar al meu n-a fost nicodata mancacios chiar m-a stresat mult acest lucru. Da, e cam grasut, dar va slabi cu siguranta cand va incepe sa mearga.Acum depinde si ce-i dai tu sa manance, de la ce varsta ati inceput diversificarea, daca-i activ sau mai cumintel.Oricum daca-i mancacios n-ai cum sa infometezi copilul, doar sa incerci sa-i dai mai multe fructe si legume si mai putine fainoase.Multa sanatate si crestere armoniosa in continuare[pup]

e grasut dar e si fff inalt. pai 74-80 cm este inaltimea "standard" pt 1 an. el are 76! eu cred ca e perfevt proportionat. doar ca arata ca un copil mai mare decat 7 luni. ceea ce nu cred ca are de ce sa fie rau.[flo] la 7 luni, astea erau dimensiunile fie-mii: 7.800 kilograms 67 cm. nascuta la 39 de sapt ca 3,300kg si 49 cm.
[url="http://inlinethumb16.webshots.com/43407/2448737180088128442S500x500Q85.jpg"][8**]raluca[8**][/url] mami fericita de [url="http://inlinethumb35.webshots.com/13026/2679082200088128442S500x500Q85.jpg"][il]alexia[il][/url] (07.09.2006)

In primul rand esti sigura ca are 76 cm? Asistentele cam masoara aiurea, mie intr-o luna la masurat mi-au zis un anumit nr. de cm iar dupa o luna mi-au zis cu 4 cm mai putin, deci intrase fata la apa![alcool] Mai ales daca zici ca s-a nascut cu 50 cm, parca prea a crescut ca Fat-Frumos- dar nu e imposibil, intr-adevar. La noi la odisee au fost bebelusi care aveau 8-9 kile pe la 3-4 luni, asta alaptati exclusiv- e absolut normal. La fel cum normal e sa aiba si abia 6-7 kile la 7 luni, nu toti bebelusii cresc la fel. Fetele dinainte au zis bine: cand ati inceput diversificarea? Ce anume mananca? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) [url="http://community.webshots.com/slideshow/576105203pqWEcU?mediaPosition=1"]8luni[/url]

Super, inseamna ca ai un bebe handbalist adevarat, sa-ti traiasca! Daca e asa inalt nici nu e mult aproape 10 kile. Tot nu ne-ai spus ce mananca si de cand[:)]. Probabil e si mancacios, nu? Ca a mea, de exemplu, e o manechina fitzoasa si tzitzofila[:D] mami de Sophia-Diana (Sophiphi) [url="http://community.webshots.com/slideshow/576105203pqWEcU?mediaPosition=1"]8luni[/url]

Parerea mea este ca e perfect la lunile lui,si puiul meu avea la fel la 9 luni,si mie dr mi-a spus ca este ``supraponderal``pe atunci primeam lapte de la primarie si mi-a spus ca nu-mi mai poate face reteta ca bebele e prea ``gras``deci asta inseamna ca nu am nevoie de laptele de la primarie ca o duce bine daca este grasut... Nu-ti face probleme,va incepe sa alerge prin casa si va slabi Sanatate to Bebei!!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...