Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna ziua fetelor...:))..mai am o intrebare...eu folosesc inca de la nastere pt Iustin scutece Pampers...O singura data am luat Puffies si n-am fost prea incantata de ele intrucat mi s-au parut mult mai groase si mari ca Pampers...Cumatra mea are o fetita de 6 luni jumatate (finuta mea [olala]) si s-a decis sa cumpere scutece Happy pt ca sunt considerabil mai ieftine ca Pampers...Intrebarea mea pt voi cele care ati folosit ambele marci care e mai ok?..Am inteles ca Happy sunt mai mari si mai groase...Se irita copilul de la Happy? E asa o mare diferenta de grosime? Mai ales ca acum vine vara si ma gandesc ca un scutec cu cat e mai subtire, cu atat e mai bn pt copil..+ ca se vede rau un scutec gros prin hainute...

Astept pareri![flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ar trebui sa incerci , altfel nu ai de unde sti cum reactioneaza bb vostru cu scutecele de la alte firme.

Cumperi 2-3 bucati si vezi.

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red">

______________________________________________id="red">

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVIDid="blue"> [flo2]

fetita mea numai Happy a folosit. Am fost foarte nemultumita de Pampers, o strangea la picioruse, chiar daca era la limita de jos a greutatii inscrise pe pachet si frecvent ieseau "produsele" din scutec.

N-ai cum sa stii daca-ti plac mai mult sau nu pana nu cumperi cateva scutece si incerci

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue">

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Pe Iustin nu-s strang scutecele Pampers...nici nu ii iese nimik decat daca ii taman mici adica trebuie schimbat numarul sau daca il las toata ziua cu acelasi pampers..nici peste noapte nu se uda decat ff rar...Eu sunt multumita de Pampers, dar daca gasesc ceva bun la un pret mai avantajos mi-ar placea si mai mult..mai ales ca vb de scutece pe care oricum le aruncam...

Eu numai Happy am folosit si nu s-au oparit niciodata. Si tot buni am folosi Wickies de la Kaufland, si mai ieftini ca Happy.

Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82
Pai si unde gasesc oare sa cumpar doar cateva bucati???Ca in supermarket se gasesc numai la bax...
align="right" id="quote2">prin farmacii, sau magazinele de cartier.sau ceri de la cineva care foloseste deja.Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) ce mai fac eu Bibi DavidBogdanMihaitaIonut

Eu am folosit Pampers de la nasterea fetei si nu am incercat altceva deoarece am fost multumita de ele.

Nasa mea a folosit la fetita Happy si, la fel, nu a incercat altceva deoarece a fost in regula. In schimb, la baiat a folosit Pampers deoarece cu Happy nu i-a mers bine.

Asa cum au spus fetele: incearca-le o vreme si iti vei raspunde singura.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...