Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna si eu sunt din Sibiu, Voi naste la sfarsitul lui iunie ( daca vrea sa iasa mai repede} sau la inceputul lui iulie. Eu merg la dr. Ispasoiu la Polisano si imi place modul lui de comunicare cu pacientul...iti explica tot ce vrei...analizeaza bine ecografiile si estee foaarte atent la detalii. Putere financiara pentru a naste la o clinica privata nu am ...asa ca voi naste la maternitate...dar sper ca aceasta sarcina sa nu mi se mai induca ci totul sa decurga normal ca sa se termine mai repede. [pup] ******************************************************************* Elena, [gravi] 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)[zana]& Beatrice ( 02.06.2003) [zana] [url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ELENA&year=2010&month=7&day=8&babycount=1"]Bebe strumpf[/url]
Distribuie pe alte site-uri

Enik se pare ca suntem colege de odisee...eu din pacate voi naste aici la maternitate, si pe cea mare tot acolo am nascut acum 7 ani,... Asta este... [pup] ******************************************************************* Elena, [gravi] 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)[zana]& Beatrice ( 02.06.2003) [zana] [url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ELENA&year=2010&month=7&day=8&babycount=1"]Bebe strumpf[/url]

daca ai un doctor bun...este acelasi ca si la primul bebel? atunci te cred ca stai linistita...dar eu sunt la primul copilas si mi tare frica ..nu prea cunosc doctorii pt ca nu am prea avut nevoie de ei [pk].. al tau cum e? foarte ocupat? ca totusi as vrea sa ma duc la inca unul sa ma vada sa-si dea cu parerea pt ce bebele meu are un chist mic pe cordonul ombilical si as vrea sa cer si alta parere.. enik83

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...