Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce trebuie sa fac si ce nu trebuie sa fac

Recommended Posts

este cineva sa ma ajute?am o teama de mediul inconjurator sa zic asa.sunt in primul semestru de sarcina si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac si ce trebuie sa nu fac intr-o sarcina ca mai nou mi-a spus logodnicul ca nu trebuie sa las pisica/catelul sa imi treaca pe sub picioare sau sa nu le lovesc.deci?e vreo superstitie adevarata?sau mai sunt si altele?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Esti in primul trimestru , nu semestru! Alea sunt superstitii!Traim totusi secolul 21. In ceea ce priveste ce sa faci si ce nu, citeste pe desprecopii, sunt o gramada de articole,despre alimentatie, igiena sarcinii, ingrijireetc Trebuie sa te ia medicul de familie in evidenta, trebuie sa-ti gasesti un ginecolog care sa-ti urmareasca sarcina si cu care sa nasti, trebuie sa-ti faci analizele de inceput de sarcina indicate de ginecolog, trebuie ecografie cat mai repede. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Chestia cu superstitiile e haioasa tare. Draga mea,uita-le.Pur si simplu nu lua medicamente, nu raci, nu te enerva si nu manca pt doi.asta e f important.nu trebuie sa ajungi cat casa doar pt ca trebuie sa manaci pt doi.ei,daca ai predispozitii sa pui kg,asta e,le dai jos dupa aceea. chestia cu pisica e haioasa foc. Am cununat de curand si cand am ajuns la fata locului sfatul batranelor fooooooooarte multe si fooooooooooarte intelepte au inceput cu ce si cum trebuie facut. atunci am luat cuvantul, am cerut un team out si le-am spus sa se puna de acord si sa imi spuna concluzia.asa s-a si facut si am evitat si certurile. acum,ca voi avea bebe, iar incep toate cele, numai ca umorul meu negru si al sotului meu ne determina sa facem un haz general,asa ca au renuntat.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...