Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*

Recommended Posts

buna dimineata duamnele! [:D]

eu cred ca mai intreb de fetele care au lipsit la apel ca vad ca apar imediat[asia]. cum am intrebat de techila, a aparut, zilele trecute intrebam de crisbebe a aparut, ieri de aida... taraaaaaaaaaaaaaaammm!

pot sa ma intreb si cand o sa castig la loto?!??!?!

citesc din urma si revin![pup]

[*]Ioana [mamica] de [bb] Carol Ioan [harp]Pataniile noastre [harp]id="Script MT Bold">[*]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 228
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

buna dimineata si de la noi, am hranit si puii - se pare ca au mancat ceva mai bine azi, le-am pus orez in lapte si cred ca d-aia.

vroiam sa va zic ca nici noi nu am facut rotarixul...am vazut ca-i destul de discutat si am zis pas...

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia [pk]

NEatza si de la noi. Momentan suntem bine, inca nu am urlat pe ziua de azi decat 30 de secunde ca nu eram in raza de actiune [alcool]

VAd ca voi va plangeti ca adorm copilasii numai leganati. AL meu e exact pe invers. Nu suporta sa il legan [alcool][alcool]. NU vrea in brate la orizontala, nici patutul sa i-l legan, nimic, incepe si zbiara. SI pe mine cand eram mica ma adormeau numai leganata pe picioare si pe injineru la fel... intr-un fel ma bucur dar intr-un fel ma oftic pt ca nu mai regasesc bebelusul acela mic si dragalas care adormea in brate la mami sau la tati [q][q]. Mi se pare ca a crescut asa de mult [q][q]. Imi vreau bebelusul inapoi. Chiar ma uitam duminica la pozele din primele zile si am avut un soc cat e de schimbat, parca e alt copil [:0][:0]

Monicaid="blue"> [mamica] de Minune [*]Dragos Alexandru [*](26.08.2009)id="navy"> id="Script MT Bold">[pegeam]

Povestea noastraid="Script MT Bold">________________________________________________id="limegreen">

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",

trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainteid="Script MT Bold">id="size1">id="limegreen">

Ingerasul Andreiid="Script MT Bold">id="limegreen">[ruga]

Nela fff frumoasa scrisorica, ai un stil asa natural de a scrie [olala]

Monica nu mai fi suparata, cu cat cresc bebelusii nostri de aduc alte bucurii...nici Ebru nu mai adoarme in brate leganata, ci pe picioare...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

[mamica] de ursulica Ebru Fatimaid="red"> (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA

nunta

ioi ce e aici?

intru sa fac capitol

Aida ...

povestea nasteriiid="limegreen">

Poze cu noi[flo]

Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine [:(]

53id="size6">

Aida ...

povestea nasteriiid="limegreen">

Poze cu noi[flo]

Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine [:(]

Crissbebe imi pare rau ca ati avut probleme cu Rotarix-ul.Eu stiu foarte bine cum e...

Ziceai ca putea sa-l ia de undeva,ati fost in aglomeratii,pe la spital,pe undeva sau au venit copii pe la voi?Noi din spital l-am luat [q][q]

Dupa ce a avut el,am avut si eu,asa ca ai grija[flo].

Laura [mamica]fericita de puiut scump norocos [copil]Mihnea Costinid="green"> 12.10.2009id="green">id="red">

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...