Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de sept-oct 2008 (247)

Recommended Posts

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]

Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53 cavaleriid="blue"> [cavaler] !

aBOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">

18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">

BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">

14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">

17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">

17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">

18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">

21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">

22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">

22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">

22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">

24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">

26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">

27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">

27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">

28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">

28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">

28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">

BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">

2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">

2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">

4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">

4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">

5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">

5 septembrie - [copil] Karina Georgiana id="size2"> 3140 gr, 49 cm, natural cu epidurala, APGAR 10, 41s + 4 zileid="size1"> karina_u id="purple">id="size2">

5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">

6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">

6 septembrie -

Distribuie pe alte site-uri

Salut,

fata mea nu a dormit azi deloc; a picat pe la 9 jumate in bratele sora-mii si e imbracata cu dres si bluza de dus afara, e neschimbata... [alcool]. Una peste alta, eu am avut o zi mai mult decat proasta, detest senzatia asta de slalom si faptul ca parca am din ce in ce mai putin ajutor si mai multe tampenii cretine de curatat - inclusiv frigiderul, caruia nu-i pot scoate gratarele fara sa-l scot de unde e si e pana in tavan ... deci nu pot face treaba asta singura. Deci voi avea un nou weekend cu curatenie; deja mi se ia. Nu stiu cum faceti fata cu casa si doi copii, va dau toate [flo] din lume, pe cuvantul meu... eu nu mai pot si nu sunt facuta pentru asa ceva si nu-mi pot da demisia!

Laura, Ada, imi pare rau ca te-al suparat tati al vostru.. sper ca totusi lucrurile sa mearga mai bine si sa gasiti niste compensatii. Tatal nostru joaca the west cum joaca fetele pe-aici farmville si mi s-a luat si de asta. Cum vine acasa trebuie sa vada ce-a mai construit, pe cine a mai caftit si alte alea si o data nu-l vad sa ia mandra de-o aripa s-o bage in baie. Trebuie sa-i spun eu domnule si n-am trecut nici acum de faza in care ma deranjeaza la culme sa spun ce vreau sa faca legat de copil. Parea sa mai fi invatat cate ceva dar sunt progrese miiiici si lente.

Lili, welcome!

Ramona, [mamica] de Anda Teodora din 10.10.2008id="orange">id="size2">

b de la bebe, blog...id="Century Gothic">id="size1">

se vede ca sunt cu draci [:D]. Poate sa-mi spuna cineva ce poti face seara sau cu timpul liber?

N-am mai avut o seara pentru mine de secole! Daca Anda se culca la 12... Asa, lumea normala si sociabila si cu dispozitie mai mult sau mai putin buna ce face seara???

edit: babymom cum ti-ai tratat umarul? Iti calc pe urme!

Ramona, [mamica] de Anda Teodora din 10.10.2008id="orange">id="size2">

b de la bebe, blog...id="Century Gothic">id="size1">

Am fost si noi in IOR, a fost tare frumos[olala]. Biancu a binevoit sa stea in sanie numai daca o tineam legata de mine. Oare nu exista si sanii cu centuri din alea zdravene ca la scaunele de masina?[:D]

Inisa a venit fleasca, am lasato sa se tavaleasca cat vroia in zapada, sper so ia somnul ca a si dormit azi la pranz [alcool]

Io nu aveam degeaba frisoanele, a aparut si un herpes la buza plus o ditamai galma sub barbie care doareee[q]. Cred ca am avut/am o raceala micutza. M am programat sambata la Medicover asa sa ma plimb pina acolo[:D]

kllemi de ce va cerut dr Stanciu analize de giardia? Aveti simptome?

musette am vazut sanii cu 30 sau 40 ron nu nu mai stiu sigur(parca era 39[:D]) la Decathlon din Militari. Erau chiar cum intri in stanga, muuuulte.

Ada[pup]

Andy cu plecatu soatei eeeeh, [bang] si la noi s au inmultit plecarile, pe aceasi bani normal[q]

Nu ti am zis ca m am ingrasat[8D], nush de la ce. Oare din cauza ca pleaca sotu mai des?[:D]

liliana sunteti frumosi[flo]

Feli[pup]

nushule multa sanatate la pitic

Lumi nu te am uitat cu scaunul, Biancu reuseste sa stea pe scaunul Inisei foarte comod, nu i ajung picioarele jos da ea e incantata.

Nocom s au distrat pitici[olala]

Mai vin, is pe aici cu rontzaitu, e ora mea[:I]

David trebuie sa fie fericit ![ruga]
id="navy">id="size5">

[mamica]de [zana]Inisa Ana-Mariaid="purple"> si [bibe] Bianca Nicoleid="navy">id="Verdana">id="size4">id="size3">

Nocom, multumim!![pup][pup]

sa stii ca m-am uitat de vreo 2 ori la pozele voastre! super s-au distrat copiii! mama si aveti rulota????? vreau si eu!!!!

ziceai ca nu esti gospodina, da ce gogosele am vazut eu acolo (v-am zis ca sunt in perioada in care balotez orice si oricat[xdulci]?? cat casa ma fac pana la primavara[grasa])

Ada, rau imi pare! hai ca vine primavara repede! mai o vorba, sa vezi cum trece timpul![pup]

kllemi, pe ce motiv ti-a zis dr sa faci copro?? adica ce i-a dat de banuit?

Lumi, ma innebunesti! acuma ma tot uit lung la jocurile alea si i-as tot lua! dar ma concolez ca maine ma duc la cumparaturi[pk][pk][pk] sper sa gasesc si ceva reduceri...oricum, in primul rand ne trebuie un sortator de forme, clar!

musette, l-am vazut cam de multicel, dar l-am vazut de fiecare data cand m-am dus. erau muuulte cutii stivuite undeva pe primul culuar, dupa cel cu casele de marcat, chiar inspre jocuri

regret ca nu am luat, dar asta e...

nikolici, unde statusi ascunsa??

BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...