teoalexia Publicat Ianuarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 19, 2010 buna, nu stiu cine ma poate lamuri si pe mine, e prima data cand vizitez acest forum si doresc sa va spun povestea mea am un copil de un an si trei luni si sunt insarcinata din nou in cinci luni. am beneficiat de noua lege cu 85% indemnizatie crestere copil si acum nu stiu cum sa procedez. pentru ca in prenatal sunt platita mai bine,as intrerupe CIC1, m-as intoarce o luna la servici si urmatoarea perioada pana la nastere mi-as lua prenatalul. intrebarea este:cum mi se va calcula CIC 2, care vor fi cele 12 luni la baza de calcul de 85%? este mai convenabil sa ma intorc la servici sau sa intru in CIC 2 direct din CIC 1. exemplu: in CIC 1 iau 1200 lei, intrerup, lucrez o luna, iau 1400 lei si in prenatal aproape salarul brut 1700 lei + un salar pentru nasterea celui de-al doilea copil 1800. merita sa ma intorc la servici sau voi intra in CIC 2 tot cu suma din CIC 1 -1200 lei. astept raspuns. va multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.