Administrators Anda08 Publicat Mai 27, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2011 Probabil ca multe proaspete gravidute si-ar dori sa anunte venirea pe lume a puiutului lor intr-un mod mai special ... dar le lipsesc ideile, asa ca va invit sa povestiti fiecare cum ati "imprastiat" marea veste [flo] Cum v-ati anuntat partenerul ca urmeaza sa fie tatic (sau parintii, etc.) si mai ales cum au reactionat? Va doresc o zi buna !id="violet"> Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socratesid="teal"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheel Publicat Mai 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2011 La mine nu a fost nimic special.Am asteptat-o pe bebelina 1 an de zile,si asta dupa o operatie si tramamente la sot(al are OATS)ne pregatea si de FIV,si am aflat cu o zi inainte de revelion.Cand am vazut testul pozitiv m-am pus pe plans si nu am stiut cum sa reactionez.Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe sot, el fiind la serviciu.A venit acasa si nici lui nu-i venea sa creada si m-a trimis la farmacie sa mai cumpar un test ca sa fim siguri. Dupa aceea as fi vrut sa-l anunt altfel...dar.. Pe parintii si prietenii nostrii, i-am anuntat dupa revelion.Ei ne sunau sa ne zica La multi ani si sa vina anul nou cu un bebe.Stiau ca ne dorim mult si ca aveam probleme.Si noi le spuneam ca nu mai este nevoie ca a venit. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt [gravi] 25+ cu [fetita] Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare!id="purple"> id="Script MT Bold">id="size3"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luiza77 Publicat Mai 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2011 La mine a fost soc, ne-am chinuit 6 ani sa avem un copil si totusi nu venea cu toate ca nu erau probleme prea mari, anul trecut in luna septembrie am cununat si am fost foarte ocupati si nu am lucrat la proiectul bebe asa cu darzenie...apoi in luna octombrie pe data de 5 trebuia sa imi vina menstruatia, sotul cu o zi inainte a plecat in Germania la servici, vorbeam la telefon si tot imi spunea daca mi-a venit si eu ii spuneam ca nu, dar nici nu ma axam pe faptul ca sunt insarcinata, pe data de 7 octombrie , la 2 zile de intarziere mi-am facut un test care mi-a iesit spre surprinderea mea pozitiv, nu imi venea sa cred ca s-a intamplat minunea (precizez ca pana la 33 de ani nu am avut nicio sarcina), am fugit la farmacie mi-am mai luat 2 teste si m-am dus sa le fac si au iesit tot pozitive...am luat telefonul si l-am sunat si i-am spus ca am 3 teste de sarcina pozitive si ca vom avea un copil,de la capatul celalalt al firului nu se mai auzea nimic si s-a pierdut legatura...i-au trebuit 2 ore sotului sa isi revina si sa ma sune sa vorbim despre minunea care se intamplase in viata noastra...restul familiei si prietenii i-am anuntat pe 1 noiembrie cand mi s-a confirmat sarcina ecografic si mi s-a spus ca titul este bine...acum mai avem 13 zile pana ne vom cunoaste mica noastra minune...un baietel pe care il va chema Matei. [gravired] 37+ cu Matei AMR 13 zile pana la marea intalnire Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Publicat Iunie 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 4, 2011 racheel, luiza, impresionante povestile voastre! Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi tun![flo] La prima sarcina eram atat de bucuroasa incat abia asteptam sa spun la toata lumea asa ca nu m-am gandit sa anunt intr-un mod special. Sotului i-am pus doar, tremurand toata de emotie, testul pozitiv in mana. Pe urma am anuntat pe toata lumea, nu mai aveam rabdare sa mi se confirme la medic ca e totul ok. Acum am fost mai calma, banuiam ca sunt insarcinata, dar am asteptat pana la ziua mea sa fac testul (cam o saptamana dupa ce mi-a intarziat CM). De ziua mea am facut testul si nu m-a surprins deloc ca a iesit pozitiv, stiam desi nu aveam confirmarea. Am luat un plic, am desenat pe el floricele, inimoare, fluturasi si am scris "Felicitari, vei fi tatic din nou!", am pus testul in plic si plicul in dulapiorul de la baie, apoi am plecat la servici. Cand m-a sunat sotul sa-mi spuna ca a dus-o pe Maria la gradi (mereu ma suna sa-mi spuna[:I]), l-am rugat sa se uite in dulapiorul de la baie ca, de ziua mea, i-am pregatit o surpriza. Bineinteles ca n-au trecut 2 minute si m-a sunat iar, foarte fericit. Familia am anuntat-o intr-un mod inedit: impreuna cu fetita mea am desenat pe o foaie A4 floricele, baloane, am lipit abtibilduri si am scris "Voi fi sora mai mare" apoi am facut o poza cu fii-mea tinand aceasta foaie in mana. Poza am multiplicat-o de cate ori a fost nevoie, am cumparat hartie colorata ceva mai groasa, am lipit poza pe cate o jumatate dintr-o coala de hartie colorata si am impaturit-o ca o felicitare. Inauntru am anuntat ca in ianuarie vom deveni din nou parinti, am pregatit plicuri, timbre, tot ce a fost necesar, am pus felicitarile in plic si le-am trimis prin posta. Mama a primit ieri felicitarea, a fost foarte bucuroasa. Restul familiei inca nu a primit, sper sa primeasca plicurile luni... Scuze ca m-am intins atat cu povestea. [9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange"> si [gravi] 7+id="size1"> Din ce in ce mai mareid="green">id="size1"> Perlute de domnisoaraid="orange">id="size1"> Bobuletul Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozela Publicat Iulie 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 2, 2011 Wooow,Leeexiii,felicitaaari[bis][flo]Sarcina usoara,usoara si bb sanatos tun![pup]Faina tare,ideea anuntului! Cu doi pui in cuib!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Publicat Iulie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2011 Zoze, multumim mult! Puii tai ce fac? [9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange"> si [gravi] 11+id="size1"> Din ce in ce mai mareid="green">id="size1"> Perlute de domnisoaraid="orange">id="size1"> Bobuletul Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lisssa_ana Publicat Iulie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2011 hahah...eu prin SMS l-am anuntat[:D] "feliciatri, vei fi tatic...din nou!"- asta a doua oara! prima data, tot telefonic...ce sa ii fac daca era tot timpul la munca[:D] Mama de Ana si [gravi] 38+ Fashion Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ane2 Publicat Iulie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2011 am aflat cu 2 zile inainte de ziua lui, asa ca pe tort in loc de lumanare i-am pus testu[:D] La prima sarcina nici nu ne-am asteptat , ma gasit plangand si fumand ca turcoaica[:D]eram f tineri, abia dupa ce a inceput burtica sa creasca am realizat si noi ca o sa fim parinti[:D] Anita mami de printesa,id="red"> Rachella Alexia -id="purple">[copil] si [gravi] 16 sapt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozela Publicat Iulie 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 4, 2011 Ale,puii mei cresc,se schimba mereu..Stii tu[olala]Ai cont pe fb? Legat de subiect,prima sarcina,cea cu Mihai,a fost o surpriza totala pentru amadoi.Ne uitam tamp la testul pozitiv si nu ne venea a crede[bang] Familia am anuntat-o la 7s,cam asa,strangandu-i pe toti,chipurile sa vedem pozele si filmuletele din concediul din Italia[:D]Asa l-au vazut pe Mihai,la mine in burtica[wow]Soc si groaza,lacrimi si felicitari[:-)))] Pe Maria am anuntat-o tarziu,pe la 12 saptamani,cand s-au potolit sangerarile.Atunci sa le fi citit socu' si groaza tuturor,pe chipuri:)))Mihai avea 2 ani,copil zanatec,crescut cu greu,abia isi luase si el avant si se mai domolise,cand...[gravired] iar!![:D]Am avut noroc de o Marie cuminte,asa cum nu s-a intalnit[:D]Ne-am scos parleala cu ea[:-)))] Si ne oprim aici.Gata![:D]No more surprises!Am pus jucariile in cui!..Pe-ale lui[:p]id="size1"> Cu doi pui in cuib!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.