missdarcey Publicat Mai 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2011 Ma intrebam si eu,oare nu exista pad-uri pentru subsuara care sa mentina umezeala ,asa cum sunt cele pe care le folosim zilnic pentru slip.Nu radeti ,va rooog! Dar mi s-a intamplat sa am bluza sau tricoul ud si sa intru in pamant de rusine [:I].Folosesc Bionsen ,dupa dush-ul de dimineata si nu prea face fata ,am la mine si servetele umede .Din cauze medicale nu pot folosi un antiperspirant strong .Azi am facut proba cu un pantyliners de la Always ,foarte subtire si vad ca bluza e uscata .Ati incercat asa ceva ,sau ce alte metode aveti ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Mai 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2011 ba da, exista, am vazut de exemplu in catalogul de bonprix. sau mai poti gasi aici: http://www.okazii.ro/catalog/54961856/absorbante-axila-my-dry-fara-urme-umede-de-transpiratie-.html cred ca ai putea incerca si cu absorbantele pentru sani, acelea care se pun in sutien cand mamica alapteaza. pe acestea sigur le gasesti in magazine, iar cele de la bella chiar sunt convenabile la pret. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Publicat Mai 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 28, 2011 Vezi pe boots.uk,underarmpads.Au chiar 2 marimi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Publicat Mai 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 28, 2011 Multumesc mult pentru raspunsuri. Nici nu mi-a trecut prin minte sa caut pe net pentru ca mi-am imaginat ca nu exista ,n-am vazut prin magazine si nici nu am auzit pe nimeni sa le foloseasca [:I]. Anyway ,la Boots nici nu mai sunt pe stoc ,inseamna ca se utilizeaza dar in secret[:D]. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannen Postat Mai 28, 2011 Raport Distribuie Postat Mai 28, 2011 La noi exista ,se gasesc in orice drug store.Uita-te mai atent,poate se gasesc si pe la tine dar nu le-ai observat. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.