marygaby Postat Mai 27, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 27, 2011 sant o mamica in devenire si ma bucur ca aici pot schimba idei si sfaturi cu toate mamicile din toate colturile lumii... locuiesc in germania de 4 ani si sant insercinata in 5 luni...da stim noi inca santem mici dar foarte activi....va pupam pe toate si va vom tine la curent cu orice noutate [amoras][amoras][amoras][amoras] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Mai 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 28, 2011 Bine ai venit pe www.desprecopii.com ! Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissu_21 Publicat Mai 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 30, 2011 buna ziua si bine ne-am gasit!si eu sunt o burtica de 22Ssaptamani,si suntem in italia!toate cele bune si o zi frumoasa! crissu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.