Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

febra...febra...si iar febra

Recommended Posts

buna la toata lumea , pustoaica mea de 3,3 ani sa trezit dimineata cu febra 38,1 , i-am dat panadol dupa 1 ora avea 38,6 si am decis sa mergem la doctor mai ales ca avea 3 bubite pe fata si 3 pe spate pe care nu le avea la culcare , am ajuns la gomoiu , doc. de acolo a zis ca este un inceput de raceala si mi-a dat tratament ...eu i-am zis ca nu are voie sa ia nurofen ca are o mica problema la rinichi ...doc mi-a zis sa-i dau o doza mai mica [bang], este incredibil, am luat reteta din respect pt doti doctorii chioar daca ea nu il merita , oricum am ajuns pana la ora asta 22,20 cu febra 38,1-38,6 scazuta la fiecare 4 ore dar scazut pana la maxim 37,6 nu mai jos , imi spune ca o doare in partea dreapa (ficatul?) , maine dimineata ma duc la victor babes pt ca banuiesc ca are legatura cu stomacul pt ca-i miroase foarte urat gurita , dar pana ma duc este ok sa-i dau la 4 ore panadol alternat cu supozitor novocalmin? stiu ca o sa ma trimiteti la spital ca aici nu se da decat cu parerea dar totusi chiar nu vreau sa ma duc decat daca nu scade deloc febra cu bubitele doct ma rezolvat rapid....a ciupito ceva peste noapte , acum zic ca este ok mai ales ca nu ia mai aparut nici una dar de ce o doare in partea dreapta? si are si greturi si acum la 2 ore dupa ce i-am administrat supozitorul nu ia scazut temperatura decat foarte putin ---------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

cred ca am depistat sursa febrei pe langa o usoara intoxicatie alimentara ( a mancat capsuni la cursul de pictura ,fara acordul meu) a facut si insolatie ,dupa o zi cu febra si o noapte la fel a doua zi a fost bine dar seara ia curs foarte mult sange din nas ...a luat-o din somn ..deci: atentie la soare mamici , intotdeauna protejati micuti cu o palariuta si creme , eu din pacate vb din experienta ------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...