Alina0690 Postat Mai 28, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 28, 2011 Am o amenoree secundara de pe 13 martie(prima zi a ultimului ciclu menstrual) si nu stiu de la ce este ... eu banuiesc ca este vorba de o sarcina , in sa am facut 2 teste unul a iesit pe jumatate pozitiv , iar cel de al doilea nu a iesit deloc pozitiv .. acum nu stiu ce sa mai cred , medicul meu abea saptamana care vine mi-a facut programare .. Acest lucru ma face sa ma gandesc k ar putea fi din cauza pastilelor anticonceptionale care le-am luat 2 ani jumate si le-am intrerupt anul trecut in octombrie .POATE MA PUTETI AJUTA VOI CELE MAI VECHI SA IMI SPUNETI CUM POT AFLA MAI REPEDE DACA SUNT MAMICA SAU NU. A SI INCA CEVA AM AVUT UNELE SIMTOME DAR AU FOST ASA DE RARE INCAT NU LE-AM LUAT IN SEAMA , PRECUM STARI DE VOMA , VREO CATEVA AMETELI. ASTEPT RASPUNS URGENT DE LA VOI Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Mai 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 29, 2011 Da, se poate sa fie o dereglare a ciclului menstrual aparuta din cauza intreruperii anticonceptionalelor. daca vrei sa afli mai repede du-te la un laborator de analize si fa-ti Beta HCG-ul seric. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina0690 Postat Mai 30, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 30, 2011 Va multumesc pentru raspuns Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.