Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Se suspenda si ZIUA Online?

Recommended Posts

La bursa zvonurilor circula informatii precum ca incepnad de luni, 25 Ianuarie 2010, editia online a ziarului ZIUA va fi si ea suspendata, urmand ca la adresa www.ziua.ro sa fie afisata o singura pagina web prin care cititorii vor fi instintati cu privire la acest lucru. Pe deoparte surse din interirorul ziarului spun ca redactorii editiei online a ziarului ZIUA mai vin la servici pana sambata iar pe de alta parte confirma ca au inceput sa curga cu preavize in redactia ZIUA. http://www.presalazi.ro/actualitate/mass-media/1560-se-suspenda-si-ziua-online.html
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Si formatul online de la Gardianul afiseaza editia din 16 ianuarie, Agentia Newsin s-a desfiintat, atatia jurnalisti au ramas fara locuri de munca. Din cate stiu eu si Cotidianul ar fi pe duca. E o perioada foarte grea pentru media, publicitate nu mai e,ziare nu se mai cumpara ... Daca ar fi in media romaneasca un ziar impartial, sa stiu ca nu e aservit, eu l-as cumpara, pe bune, zilnic, ca sa aflu o imformatie corecta si nu bazaconiile care se scriu in presa romaneasca.
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...