andra789 Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 La bursa zvonurilor circula informatii precum ca incepnad de luni, 25 Ianuarie 2010, editia online a ziarului ZIUA va fi si ea suspendata, urmand ca la adresa www.ziua.ro sa fie afisata o singura pagina web prin care cititorii vor fi instintati cu privire la acest lucru. Pe deoparte surse din interirorul ziarului spun ca redactorii editiei online a ziarului ZIUA mai vin la servici pana sambata iar pe de alta parte confirma ca au inceput sa curga cu preavize in redactia ZIUA. http://www.presalazi.ro/actualitate/mass-media/1560-se-suspenda-si-ziua-online.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 Nu este nicio pierdere. Ziarul era dintotdeauna slab, ca si patronul lui. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mElaine Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 sa speram ca se inchide total - si in general ca nu mai avem de a face cu produse mediatice de-ale lui Rosca Stanescu.[clown] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 Si formatul online de la Gardianul afiseaza editia din 16 ianuarie, Agentia Newsin s-a desfiintat, atatia jurnalisti au ramas fara locuri de munca. Din cate stiu eu si Cotidianul ar fi pe duca. E o perioada foarte grea pentru media, publicitate nu mai e,ziare nu se mai cumpara ... Daca ar fi in media romaneasca un ziar impartial, sa stiu ca nu e aservit, eu l-as cumpara, pe bune, zilnic, ca sa aflu o imformatie corecta si nu bazaconiile care se scriu in presa romaneasca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.