Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Deschid acest subiect sperand ca le va fi util celor care doresc sa infiinteze un SRL. Te dai cu capul de pereti. Pasii ar fi - te duci la ORC pentru rezervarea de denumire. Costa 64 lei.Trebuie sa puneti denumirea din 3 cuvinte cat mai "speciale" sa fie cat mai mica probabilitatea ca numele sa fie luat deja. - te duci la un notar si iei specimenul de semnatura si o declaratie pe propria raspundere ca indeplinesti conditiile sa poti fi asociat - pe mine astea 2 m-au costat 120 lei ambele. -de la ORC iti da un formular pentru acordul vecinilor daca ai sediul social in apartament..(il gasesti si pe net) iei de la vecinii direct afectati semnatura (perete in perete cu tine)si de la asociatia de proprietari semnatura si stampila. - redactezi actul contitutiv cu mare mare atentie daca ti-l faci singur.Daca lipseste ceva iti amana dosarul.Actul constitutiv e valabil sub semnatura privata, adica nu mai mergi la notar. -cu actul constitutiv mergi la banca si depui capitalul social de minim 200 lei.Vezi ca la banca mai platesti ceva taxe.Eu am platit 15 lei deschidderea de cont. -faci contract de comodat pentru sediul social.Intre proprietarul apartamentului si societatea care o infiintezi. Contractul de comodat trebuie semnat de notar.M-a costat 19 lei.Apoi cu contractul de comodat, timbre de la posta 2 de 2 lei parca, copie dua actul de spatiu, mergeti sa inregistrati la finante. revin... [auto] CODRIN *15.02.2005 si [autoroz] DIANA *10.11.2009 [tren] Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Cu toate astea gramada mergi la ORC. Eu sfatuiesc mai bine sa aratati dosarul unui refent de la SC sa vada daca e complet, apoi mergeti sa va inregistrati ca persoana juridica. Taxa este de 440. Cand depui dosarul nu verifica nimeni daca sunt ok actele din el.Doar sa fie la numar cred.Mare atentie ca vi-l amana. Noua ni l-au amanat pentru o lipsa in actul constitutiv.. si inca nu stiu cum reusim sa scoate mai devreme de termenul dat care e cam tarziu. [auto] CODRIN *15.02.2005 si [autoroz] DIANA *10.11.2009 [tren] Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

sau te duci la camera de comert si industrie (pt arges e in cladirea prefecturii), unde gasesti juristi care cu asta se ocupa. eu am scapat foarte usor asa. i-am dus toate hartiile pe care mi le-a cerut, ea s-a ocupat de tot ce ai scris tu inainte, apoi mi-a dat actul constitutiv si toate cele si indicatii pretioase, chiar si stampila mi-a facut-o.

ooo..da...am uitat sa precizez ca ORC iti poate face tot dosarul mai utin acordul vecinilor...contra taxa. eu am scris aici...cum am putut face eu cu costuri minime. jurisiti sau cabinete notariale care iti fac la fel..99% din dosar cred ca sunt mai multi [auto] CODRIN *15.02.2005 si [autoroz] DIANA *10.11.2009 [tren] Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

inainte sa mergi la banca pentru deschiderea de cont..ia de la ORC un certificat constatator cu situatia la zi.Ai nevoie la banca.Si stampila [auto] CODRIN *15.02.2005 si [autoroz] DIANA *10.11.2009 [tren] Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...