iul_aug2010 Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2010 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 id="Trebuchet MS">id="red">id="size4"> Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi,peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre,sa-i binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termenid="Georgia">id="size3"> ********************************************************************id="green">id="size1"> [ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia"> [ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin.id="Script MT Bold">id="size4">id="teal"> ********************************************************************id="green">id="size1"> Asa a inceput frumoasa noastra odisee:id="navy"> 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 ********************************************************************id="green">id="size1"> [batetoba]Apel pt toate gravidutzele[batetoba]id="size4"> Aruncati un ochi pe lista de mai jos, vedeti ce date lipsesc in dreptul vostru si postati-le pe forum in vederea actualizarii listei: - data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului) - ultima menstruatie - data probabila a nasterii - culoarea caruciorului (daca il stiti) - daca mai aveti copii - numele si data nasterii - doctorul si spitalul la care veti naste (este util de stiut pt fetele care merg la acelasi medic: pot schimba impresii)id="Times New Roman">id="orange">id="size2"> ********************************************************************id="green">id="size1"> Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> Suntem un [grup] de id="Impact">64id="red">id="size5">id="Script MT Bold">[gravi]id="size4"> Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 1id="red">id="size5"> cu , ?id="red">id="size5"> cu [fetita] si 1id="red">id="size5">cu id="Script MT Bold"> [gravi] Sheritraid="red">:UM:16.10.2009id="size1">id="green">;DPN:29.06.2010id="blue">, cu si ,prin FIV + Alesia (30.07.2007)id="brown">,cezariana, dr.Marinescu Bogdan, Sp.Giulesti.id="left"> Burtici ce vor deveni mamici in IULIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 35id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 3id="red">id="size5"> cu , 1id="red">id="size5"> cu [fetita] si ? id="red">id="size5">cu id="Script MT Bold"> [gravi] tantiid="red">:UM:25.09.2009id="size1">id="green">;DPN:03.07.2010id="blue"> + Andrei (11.02.2006)id="brown"> [gravi] eladea2005id="red">:UM:26.09.2009id="size1">id="green">;DPN:03.07.2010id="blue">, cu + Eric (09.12.2007)id="brown"> [gravi] giorgia23id="red">:UM:26.09.2009id="size1">id="green">;DPN:03.07.2010id="blue"> [gravi] Fllupsiid="red">: UM:30.09.2009id="size1">id="green">;DPN:07.07.2010id="blue"> + Stefan (11.09.2008)id="brown">, dr.Tutunaru Daniel, Spital Elias [gravi] beluistefid="red">: UM:01.10.2009id="size1">id="green">;DPN:08.07.2010id="blue"> + Luisa (23.07.2005) si Beatrice (02.06.2003)id="brown">id="size2">, dr. Ispasoiu Florin, Maternitatea Sibiu [gravi] florisanduid="red">: UM: Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beluistef Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 Sa dea DOmnul sa fie un capitol plin de vesti bune si totul sa fie in ordine. Acum am preceput...deci azi am 16 sapt. fix si cand ma intreaba cineva cat am zic ca intru in 17 sapt, sau ca am 17+ Multam fetelor de lamuriri.... *******************************************************************id="green"> Elena, [gravi] 16+ si mami de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3"> Bebe strumpf [copil]id="purple">id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefania_97 Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 Citat:citat din mesajul lui beluistefSa dea DOmnul sa fie un capitol plin de vesti bune si totul sa fie in ordine.Acum am preceput...deci azi am 16 sapt. fix si cand ma intreaba cineva cat am zic ca intru in 17 sapt, sau ca am 17+Multam fetelor de lamuriri....*******************************************************************id="green">Elena, [gravi] 16+ si mami de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3">Bebe strumpf [copil]id="purple">id="Script MT Bold">id="size3">align="right" id="quote2">Zici ca intri in saptamana 17 :)Stefania mamica "]Buburuzei Catarina si [gravi] 12+Poze CatarinaO romanca in Danemarca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiute Postat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2010 Eu ma confrunt cu o mica problema:mycoplasma pt care am inceput sa iau antibiotice.Speram sa nu fie nevoie sa iau pastile in timpul sarcinii dar asta e.In rest ,toate bune si frumoase:) [gravi] 14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larissa_79 Postat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2010 Da exact belu, azi ai fix 16 saptamani si intri in 17. De maine ai 17+. Numai ca mie mi-e lene si pun mereu plusul mai repede :) Larisa [gravi] 14+ si mamica de Alexia [zana](13 iulie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooana Postat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2010 ma fetelor m-ati debusolat complet [alcool] eu azi am 15s6z deci la semnatura apare 15+ pana maine cand implinesc 16s si de maine trec 16+ voi ziceti ca ar trebui sa trec deja 16+?id="Comic Sans MS">id="navy"> You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana [gravi] 15+id="Comic Sans MS">id="left"> id="red">id="size2"> id="navy">Noi 2... id="Comic Sans MS">id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eladea2005 Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 Citat:citat din mesajul lui beluistefSa dea DOmnul sa fie un capitol plin de vesti bune si totul sa fie in ordine.Acum am preceput...deci azi am 16 sapt. fix si cand ma intreaba cineva cat am zic ca intru in 17 sapt, sau ca am 17+Multam fetelor de lamuriri....*******************************************************************id="green">Elena, [gravi] 16+ si mami de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3">Bebe strumpf [copil]id="purple">id="Script MT Bold">id="size3">align="right" id="quote2">mersi de sfatul cu ridichea...tre sa cumpar...cat despre semnatura, e corect scris 16+ daca intri in 17...adica ai 16 si o zi, doua, trei...pana implinesti 17 sapt. cand ai 17 si o zi scrii 17+, dar spui ca ai intrat in a 18-a...sper ca nu te-am zapacit...[:D]si eu sunt in a 17-a sapt, dar scrie la semnatura 16+...*********************************************************Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si [gravi] 16+ cu ERIC, POZE RECENTE id="green">id="size4">ERIC IN 2009id="size3">id="green">ERIC , PRIMUL ANISORid="green"> id="size2">Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!id="limegreen"> Pui mic, mic...BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eladea2005 Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 Citat:citat din mesajul lui ooanama fetelor m-ati debusolat complet [alcool]eu azi am 15s6z deci la semnatura apare 15+ pana maine cand implinesc 16s si de maine trec 16+voi ziceti ca ar trebui sa trec deja 16+?id="Comic Sans MS">id="navy">You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.Oana [gravi] 15+id="Comic Sans MS">id="left">id="red">id="size2"> id="navy">Noi 2...Wedding-videoclipid="Comic Sans MS">id="size1">id="right">align="right" id="quote2">e bine oana la tine...*********************************************************Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si [gravi] 16+ cu ERIC, POZE RECENTE id="green">id="size4">ERIC IN 2009id="size3">id="green">ERIC , PRIMUL ANISORid="green"> id="size2">Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!id="limegreen"> Pui mic, mic...BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDREEA84 Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 si uite ca se mai schimba un capitol...[flo]si uite asa ne trezim cu felicitarile de despachetarea ambalajului[:D] sper ca noul sa aduca vesti numai de bine si de carucioare caci incepem sa ne vedem puiutii tot mai mari si mai dezvotati,off ce frumos dar si cat de repede trece si o sa ne uitam in urma[:-@] ELENA trece-ma cu 23 ianuarie 1984 caci sambata nu va mai cinstesc si mie cine mai imi zice LA MULTI ANI!? [9cer]12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA[zana]01-02-2007 http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDREEA84 Publicat Ianuarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2010 scz de greselile ortografice,sunt infipta si se vede[bang] [9cer]12+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA[zana]01-02-2007 http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts