mamicateo Postat Mai 30, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 30, 2011 id="Arial">id="size2">id="black"> Aveti mare grija cu cresa Angels Club a Florentinei Fultman. Am avut-o si eu pe fiica mea in varsta de 1 an acolo. A stat numai cateva luni deoarece am vazut ca nu se respecta meniul. Una era afisat si alta mancau. Mereu imi spuneau ca fiica mea mananca si doarme foare bine. Eu nu am fost deacord cu nici un fel de mezeluri (cremvusti, parizer, sunca), margarina, cacao sau pajeli si am spus asta inca de la bun inceput. Desi au camere nu se vede exact ce manaca. Am descoperit ca manancau altceva in momentul cand a varsat, intr-o seara, bucatele mici de cremvusti. Am intrebat a doua zi daca i-au dat cremvusti dar au negat. Am cerut sa mi se arate si mie frigiderul. Nici urma de unt, fructe sau branza/cascaval. Aveau o cutie imensa de margarina Linco, congelatorul era plin cu carne si cremvusti, branza topita si cateva legume. Laptele era marca OK, iaurtul era facut de ei. Langa frigider tronau cel putin 10 borcane de piure de mere la borcane de 800 gr, cumparate din comeret. Cum poti sa dai in luna mai, cand piata zace de mere, piure din comert? Cremvusti macau de cel putin 2 ori pe saptamana. In loc de tartine cu branza mancau paine cu margarina si gem. Fructele de la ora 11 insemnau defapt piureul de mere la borcan. In perioada cat fiica mea a stat acolo au schimbat cel putin 5 ingrijitoare. Una dintre ingrijitoare se plangea de faptul ca sunt foarte prost platite si ca directoarea nu-i aprovizioneaza cu macare. Inainte sa-si dea demisia ea spunea ca ii este tare mila de unul din bebelusi care nu manaca mai nimic toata ziua si ca ii mintea pe parinti ca mananca cate o masa de carne zilnic si banane. Iar ei nu aveau banane in frigider saptamani intregi. Cel mai ingrozitor mi s-a parut faptul ca, din intamplare, fiul directoarei, Filip, si-a spart capul (doamne fereste!! ca nu doresc raul nimanui) si nu aveau acolo o trusa de prim ajutor. Au chemat medicul personal al cresei si nicidecum ambulanta. Si asta pentru ca ar fi insemnat ancheta, acte, etc. si cine stie ce mai iesa la iveala. Va dati seama ca daca se intampla asta copilului meu si nu aveau o trusa de prim ajutor, muream cu ei de gat??? Singurul meu sfat este sa fiti atenti, nu numai aici, ci la orice cresa….sa verificati daca se respecta meniul. Sa nu lasati pe nimeni sa-si bata joc de copilul vostru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmencat Publicat Mai 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 30, 2011 multumesc de informatii am fost si am vazut cresa, m-a batut gandul sa inscriu copilul acolo, dar am avut asa o retinere si am mai cautat Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamicateo Postat Mai 31, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 31, 2011 Sa stii ca unii parinti sunt indiferenti la ce se intampla cu copii lor. Le-am spus catorva parinti pe care i-am intalnit la poarta ce se intampla s-au uitat mirati si au plecat. Nu stiu daca m-au crezut sau pur si simplu nu le-a pasat. Este treaba lor dar eu cresa Angels Club de pe strada Emanoil Porumbaru nu o recomand nimanui. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmencat Publicat Mai 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 31, 2011 Nu fac parte din categoria asta, mai ales ca tocmai am plecat de la prima gradinita unde o dusesem in ideea sa se obisnuiasca cateva ore pe zi, sa trecem de primele raceli, pana in septembrie cand voi incepe eu munca. Prima gradinita care parea foarte ok si cu care am luat de fapt o mare tzeapa. Deci acuma suflu si in iaurt. Este minunat ca putem schimba pareri aici. Voi deschide si eu un topic cu gradinita de la care am plecat, macar sa se stie. Cine isi asuma... problema lui, pana la urma. Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.